-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hostazor Founder
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
34, (%91)
Merhabalar , bugün bir grupta bir arkadaşın paylaşımını gördüm. Bir sözde see you uzmanı arkadaşa anahtar kelimede bot hit göndermiş ve google'da bu şekilde yükseleceğini , artık google'da yükselmenin hayal olmadığını söylemiş. Şimdi güzel kardeşim iyisin hoşsun güzelsin de insanların umutlarını , yada şu sektörün şerefini iki paralık etmek güzel birşey mi? Bot hite birde garanti vermiş. Bu iş böyle kolay olsaydı ki bu memleketin tek akıllısı senmisin de sadece sen biliyorsun bu yöntemi demezler mi adama ? Yapamadığınız şeyler konusunda bilginiz olduğunu yada ya tutarsa mantığı ile bazı konularda hizmet sağlamaya çalışmayın cidden. Bırakın sektörü , gerçekten hakedenler çalışsın , gerçekten çalışanlar , emek harcayanlar çalışsın şu sektörde. Biri gelir backlink paketi ile garantili seo çalışması der diğeri gelir bot hit gönderip ilk sayfa garantisi verir. Cidden saçmalık. Seo bir bütündür , yapboz gibi parçaları vardır ve o parçalar doğru dizayn edilmezse bu sizin zararınıza olur. Siteniz spam'a düşebilir , yada sıralamanız olduğundan daha kötü duruma gelebilir. 3-5 kuruş az vermek için kendinizi rezil etmeyin. Vesselam.
16 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
arama motoruna seo yazınca ikinci sayfada çıkan adamlar sizi anahtar kelimenizde birinci sayfada birinci sıraya çıkarıcaz diyor buna gülüyorum :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Çok güzel paylaşım kardeşim, zaten o tür insanlara kananlar pişmanlığı ile kalıyor. Aslında sadece pişmanlığı ile kalmayıp bu sektöre bakış açısı değişiyor ve hakkı ile iş yapan kişiler de zarar görüyor.
Bu arada konu içerisinde belirttiğin, yok backlink paketi yok yapay hit gönderimi terimine göre bundan kendime de ders çıkarmak lazım. Bu işin sadece bir basamağını oluşturuyorum çünkü herkes seocu olmuş :) bütünlüğü ile seo yapmak herkesin harcı değil :) imkan gerekli, bilgi gerekli v.s v.s işte :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de seo başlığı açıp hizmet sağlayacağım.Başlığım Seo'da çığır açmak olsun.
İlk sayfa garantisi de vereyim.Hem de üç vakte kadar.Yöntemim ' günde 6 saat dua etmek' olsun.
'Allahım şu kulunun sitesini ilk sayfaya tez zamanda çıkar yarabbim' diye zikir yapayım.
Beni direk banlar herhalde bölüm moderatörü.
Anlatmak istediğim şeyi şiirle özetleyeyim.
Konuya hakim olandır ki o bölüm moderatörü.
Banla böyle bilgisiz atıp tutan seocu g.tü:)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
tatlı su kurnazları bu tip umut hırsızları maalesef ki mevcutlar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hostazor Founder
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
34, (%91)
@Kotil banlandıktan sonra pek bir anlamı yok zaten başarı kabul edilmez bu sadece ufak bir hile ve hüsran :)