-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci / Bilgisayar Mühendisl
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Wordpress açık kaynak koduludur ve binlerce geliştiricisi vardır.Bir açık varsa bile çok az zamanda farkedilip kapatılacaktır.Hiç bir şey kusursuz değildir.@demircanuzer arkadaşın dediği gibi bu durumu bir eklentide körüklemiş olabilir.Sistemi kötülemenin bir mağnası yoktur.Piyasadaki bu tarz yazılımların fiyatı birçoğumuzun alamacayacağı seviyelerdedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
SQL inject ve xss açığı vardı bu 4.7.1 sürümünde. Zaten akabinde hemen düzelttiler, 4.7.2 olarak.
Sadece 4.7.1 sürümünde olanlar var ise bir an önce sürüm güncellemesi yapsa kafidir.
Anti wordpressciler uzak dursun lütfen :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İnsanların anlayamadığı şey şu. Yazılan kodları makine okuyup derlemek zorunda. Hacklenemeyen sistem yazabilmek için SEZGISEL bir sistem lazım ki bu da günümüz teknolojisinde imkansız. Yada ALLAH olman lazım.
Windows 10 bile c*ack ile boğuşamıyorken, 10 mb'lık sistemi niye bu kadar ilahi bir yazılım görüyorsunuz ?
Hiç şaşırılacak bir durum değil
HbY
| hepSi Bir yaLan |
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilisim Sektoru
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Burda wordpress'i eleştirenlerin ücretsiz önerebileceği alternatif bir sistem varmıdır acaba. Ayrıca bu eleştirenler acaba hiç mi wordpress kullanmadı diye sormak lazım..
Bende Wordpress'i sevmiyorum. Açık açık söylüyorum sevmiyorum ama el mahkum çünkü wordpress te yapacaklarımı başka hiç bir ücretsiz sistemde yapamıyorum.. Wordpress'in alternatifi çok ama çoğu ya ücretli yada türkçe dil desteği yok..
Mesela rusların geliştirdiği bir sistem var Data Life Engine diye.. Bence piyasada bu cms scriptin üstüne script yok.. Wordpress ten Joomla ve diğer cms scriptlerden kat kat daha iyi. Ama yıllık lisansıda 350 küsür tl.. Ben 350 tl yi ona vereceğime ücretsiz wp kurarım en çok 60 - 100 arası da bi tema alırım ihtiyacıma göre, bilemedin bir iki ücretli eklenti eklerim 50-100 tl arası . Daha çok iş görür, cebime de faydalı olur..
Dediğim gibi el mahkum olduktan sonra, kendin sıfırdan script kodlayamadıktan sonra ne kadar eleştirirsen eleştir, ne kadar isyan edersen et.. Boş..
Güvenlik açığı var, bu benim sitemede yansıdı. Google'ye itiraz formumu yolladım, en geç iki güne düzelir açık.. Umarım kimse spam yada ban yemeden sorunlar düzelir..
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://kadinveaile.net
Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam datalife engine en guzeli
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen/webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Blog yazacaksan aslında en güzeli düz html/php ile sayfa şablonu hazırlayıp yorumları da disqus gibi bir sistemle halletmek. Kapsamlı yazılım yapmaya, veritabanına falan gerek yok. Yaz yazını at ftp ile sunucuya :)
Al sana direk cache halinde çalışan süper hızlı, süper esnek blog yazılımı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
İnsanın yazdığı kodu insan çözebilir. Bundan bir kaç yıl önce aynı anda google, facebook, paypala redhack erişip index atmıştı ne yani ?
Şimdi bu dev şirketlerin hepsi fosmu çıktı diyelim. Çok dar görüşlü bakıyorsunuz biraz genişletin kendinizi.
Ben 4 yıldır wordpress geliştiriyorum, hack olayı daima vardı daimada olacak ki wordpress daha çok gelişsin, saldırılara dayanabilsin. Bugün hack yiyebilen sadece wordpress değil, koskoca garanti bankası, Turkcell Bip için bile Hackathon yapılıyor.
Açık buluyorsun ödül alıyorsun, kimi işe alınıyor lütfen biraz yorum yaparken global olarak görüş bildirin ..
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Cidden adamlar okadar uğraşsın herhalde övülcek bir yazılım eklentilerden bile sıkıtnı çıkabilcek bi durum , bu durum karşısında bile halen wordpress wordpress wordpress.
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Ülkemiz insanının vazgeçilmez bir alışkanlığı sürekli taraf olmak, wordpress severler ve anti-wordpress'çiler olarak ayrıldılar. Wordpress'te güvenlik açığı çıkınca mutlu oluyo anti-wordpress'çiler çok garip gerçekten.
Belkide bu yüzden objektif yaklaşılamıyo olaylara, yapıcı, pozitif şeyler geliştirilemiyo, takım tutar gibi CMS sistemlerine taraf olmaktan vazgeçin artık, işinizi hangisi en iyi görüyorsa, hangisi sizin taleplerinize en iyi cevap veriyorsa onu kullanın, kendiniz kodlayın onu kullanın, ama lütfen yapıcı olun, pozitif olun, yeniliğe, değişime açık olun.