oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Verdiğiniz linke tıkladımda. O site reklam yerleşiminden dolayı banlanmıyorsa başka hibçir sebeple banlanmaz diye düşünüyorum. o nasıl bir reklam yerleşimidir öyle :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
vfstech adlı üyeden alıntı
Hocam halihazırda adsense kullanıcısıyım. Ben farklı bir açıdan bakmanızı umuyorum sadece. Zar zor aldık biz de adsensi. Eminim o sitenin sahibi de aynı şartlarda almıştır. Bu genel bir durum. Banlanmasını göz önüne alıyorsa güvendiği bir şey var demek ki. Tamam reklamlara tıklayın demesi normal bir şey değil onda hemfikiriz. Ama orda ilgi alanınıza giren reklamlar demesi olayı tamamen değiştiriyor. Ha siz bir sayfa boyunca sitenin gelirleriyle ilgili makale yazmışsınız, ha o adam sitenin girişine bir rica panosu koymuş. Böyle baksanız biraz da tartışmaya girmek yerine?
Mağara_Adamı
işte hocam sıkıntı da orda aslında. Tartışma niyetinde değilim. Aksine insanların bencil davranmaması için birşeyler sarfetmeye çalışıyorum.
Bak ne diyorsun ; Zar zor aldık adsenseyi. Bunun sebebi emin olun bu tür durumlar.
Şöyle düşün, Bir reklam veren adwordse reklam vermiş olsun. Neticede ödeme tık başına yapılıyor . O mesajdan dolayı reklama tıklayan biri yalnızca reklam verene değil, sana da zarar veriyor. Çünkü o reklam senin sitende de yayınlanabilecek bir reklam olabilir.
Mesela ülkemizde neden TBM düşük, beklenen rekabet oluşmuyor diye düşünüyor muyuz hiç ?
Bu mesajlarımın hepsi Yalnızca bu duruma konu olan site sahibi değildir. Geneldir bunu belirteyim öncelikle. Çünkü bu işin en büyük sahtekarları Şirket sahibi Haber siteleridir.
Ama haksızlığın azı çoğu olmaz bana göre. O nedenle bu tepkim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bu çağda halen millet tık peşinde 😀
1 kişi bu mesajı beğendi.
iqhaber.com
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ben bu duruma şu şekilde çözüm buldum. sadece arama sonuçlarına reklam veriyorum. adsense yayınlayan sitelere reklam vermiyorum. tek nedeni bu boş tıklamalar. kıytırık bloglarda çıkıyor site sahibi tıklıyor arkadaşı kuzeni bütün sınıf arkadaşları derken hesaptaki sınırlı para da heba oluyor.
turkcell hepsıburada gıbı firmalara dokunmaz devasa reklam butçeleri vardır mılyon liralar ama ben aylık 100 lira 150 lira bütçemle boş tık alamam dokunuyor. tıklama başı ödediğim ücret ortalama 60 krş. tamamı googlea kalıyor. adsense kültürümüz olsaydı, 3 kağıt yapmasaydık, tık dilenmeseydik sitelere de reklam verirdim ve 50 kuruştan pay alırdı adsensi olanlar. bilmiyorum google %kaçını ödüyor. herkes tbm lerden falan şikayetçi. işte bunun tek nedeni reklam verenlerin bıkmış olması ve adsense reklam yayını yapmamaları. bu da rekabeti azaltıyor ve 5-10 krş kazanıyoruz 50krş 1 lira yerine.
ha diyebilirsiniz senin 100 lirana mı kaldık. benim gibi binlerce kişi vardır 100 liralar oluyor milyonlarca lira.
neyse işte olay bu. tık dilenmek sonuçta hem reklam verene hem site sahibine hem ülke ekonomisine zarar veriyor. google her türlü reklamdan kazanıyor zaten.
son olarak liseliler için tekrarlıyorum büyük harflerle. ADSNSEDEN KAZANDĞINIZ PARALAR TÜRKLERİN VERDİĞİ REKLAM PARALARIDIR. YANİ GOOGLEIN CEBİNDEN ÇIKMIYOR REKLAM VERENLERİN CEBİNDEN ÇIKIYOR.
iyi tıklamalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WordPress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yazık günah kendi milletimizin kuyusunu kazmak konusunda üstümüze yok! Senin yurdunun milletini şikayet edeceğine at bir mail uyar kardeş yapma de.
Hayır yani google takılmıyor bu duruma sen kimsin arkadaşım? Şikayet ettinde ne oldu ne geçti eline yazık gerçekten siz ve sizin gibi webmaster'ım diyenler için üzülüyorum.
Polemiğe girmek istemiyorum ALLAH sizede bol bol kazanç versinde gözünüz doysun.