-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
1 Sene heykırlıkla uğraştım 5 site 16 Facebook patlattım amma adamlara helal olsun benim yapamadığımı yaptılar :D :D :D :D :D
Anarschi
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
High Professional Student in G
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hackerlığın hiç gurur duyulacak ve artistlik yapılacak tarafı olamaz..
Özellikle wmaracında kişilerin yaptıklarıyla ilgili "aferin,helal olsun" gibisinden mesajlar atmak "hackerlık" gibi internet hırsızlığını,gaspını desteklemek bize göre değildir arkadaşlar.Unutmayın bizim buradaki amacımız birşeyler üretmek,üretilen şeyleri yıkarak isim,nam,şöhret sahibi olmak isteyen insanları desteklemek değildir.
Lütfen mesajlarınızda ve tartışmalarınızda bunları göz önüne alarak davranırsanız seviniriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Bilgisayar, Server, Web Tasarım ve Programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yabancı hack grubu bakın nelerle uğraşıyor birde bizim gruba bakın derim o zaman. Türk türkü hackliyor diyecekler , bunun neresi başarı. Hacklenen bu dev siteler değil ki bizde hizmet veren nic.tr. Ben böyle bir başarıya başarı demem ve bu yüzden zaten bunu desteklemenizi anlayamıyorum, tam tersine kınamanız gerek. Bu ülke bu yüzden kalkındırılamıyor, başarı için uraşan bir türk zarar veren yine bir türk. İnanın dünya şuanda bizden başarı ile bahsetmiyordur umurlarında bile olmamıştır. Olduysa da başlık şu dur. " Dünya uzaya koşuyor türk türke nasıl zarar veririm diye uğraşıyor " Bu konu altında yazacağım son mesaj dır. Ne demek istediğimi sanırım çok açık bir şekilde yazdım.
volkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Barmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DS :) hayırlısı olsun bakalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu bence de, elbette bir hacktir. Sonuçta falanca siteyi adres satırına yazdığımda o siteye erişim sağlayamadım. Evet bu hacktir ve yine bunda da genel olarak hemfikiriz.
Fakat bu olay ne bir amaca katkı sağlamıştır ne de ülkeyi kurtarmıştır. Sadece ve sadece, aşağılık komplekslerinden dolayı bir grup oyunseverin popülaritesini arttırmıştır.
En şaşırdığım ise; sanki siteleri birbirine katıp tarihe geçmişlercesine şakşaklanmaları...
Bence kendini bu kadar büyük gösteren bir hacker grubu daha büyük bir olaya imza atmalıydı. Mesela Google'ın canına okumalıydı, Facebook'u kullanılamaz hale getirmeliydi, Youtube'u uçurmalıydı. Bunlar süperler ya ondan yazıyorum. Yoksa ben hala kodları "kodbul" gibi sitelerden kopyalayan adamım. (Bu gerçekti )
Sonra onların popülerliği beni ne alakadar eder? 30 yaşından sonra Amerikalılarla, Facebook'lar da sizin hacker mı iyi, bizimki mi tartışması yapacak değilim. Topunun canı cehenneme...
Ben gerçek adamım arkadaş, sanala inanmam. Ekranın kararması tek bir prize bakar...
Benim için meşgaledir, hobidir bu işler...
spyhepyek
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2025 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yani bu adam nic.tr'den nameserver'ları kendi sunucusuna yönlendirmiş, index atmamış. İyi fikir. : D
Bu arada benim elim - ayağım, kolum - bacağım, iki gözüm olan Google; iyi ki varsın. ;)
Tanrı Google'a fişi çektirmesin, aksi taktirde hepimiz söneriz.