-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
FurkanHisamioğlu ben nasıl desem kendimi ifade edemiyorum o konuda hani plaj vucudu denen varya hafif karın kası gögüsler kanatlar arka kol ve pazular bu bölgelere yoğunluk vermek amacım hani çok çok aşırı kas yığını olmak istemiyorum zaten ideal bir görüntüm olsun tişörtü giydiğim an lap diye otursun :D
nasıl tabir oldu bilmiyorum :) ama metebolizma olarak çok hızlı yakıyorum. Ek olarak bana hazırladığı yemek listesi hani öğünler onlarında hepsini rahatlıkla bulabilceğim ürünler yani çok pahalı gelmedi o kısımda bana kas inşaa etmek istiyorum ama kas yığını olmak değil :) resimlemi açıklasam
http://sm.askmen.com/askmen_tr/article/e/erkegin-v-vucutlusu-makbul/erkegin-v-vucutlusu-makbul_41gv.jpgşunun çok hafif daha aşağı derecesini yapmak istiyorum :D yani buda olabilir çok tuhaf konuşma oldu valla terimleri bilmediğim için özür dilerim :)
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
FurkanHisamioğlu valla üç iş arkadaşımla yazıldım onlara farklı bana farklı verdi onlar hafif daha yağlı oldugu için baya ilgilendi yani
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
FurkanHisamioğlu zaten daha ilk ay :) ikinci aydan sonra ikili bölge çalışmalarına geçicekmişiz inşAllah 4-5 ayda gelişimi görürüm ya çok fena derece heves yaptım aslada bırakmayacam yapıcam illada yapıcam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
FurkanHisamioğlu çok sağolasın ilgin için :) normal hayattada yerimde oturabilen bi insan değilim full hareketliyim yani o yüzden hemen hemen her yerim çalışıyo :D salonda da gittiğim günden beri her aşamaya tek tek uydum hiç aksatmadan hani kas bölgelerinin yandığını sonuna kadar hissedebiliyorum inş çok güzel olcak
1 kişi bu mesajı beğendi.
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Vücut gelişir. 1 ayda güzel vücut yaptığımı da hatırlıyorum, 3 ayda yapamadığımı da. Tamamen yaşantına bağlı. Arladaşların dediği gibi Spor + beslenme + uyku ve en önemlisi de bu MORAL. Moralini yüksek tutup motivasyonunu sağlarsan gerisi gelir. Hayatında bunu engelleyen biri varsa acilen çıkar. İyi çalışmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Stero0 yok öyle motivasyonumu bozabilen birisi olmadı hiç :D sallamıyorum öyle kişileri :)