-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Basirirsan degisimleri goreceksin
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yaklaşık 6 aydır tuz ve şeker kullanımım en az seviyede tuzu sadece yemeklerde var olan şekeri de sadece çikolata dan falan alıyorum ayrıca ekmek neredeyse yok diyebilir 10 kilo kadar verdim bu süreçte şimdi daha emin adımlar atıp bırakma seviyesine gelmeyi düşünüyor ve spor ile birlikteliğimi arttırmak istiyorum :D
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
şekeri bırakan arkadaşlar kilo vermiş. benim kilo almam lazım, daha mı çok şeker tüketmem gerek yoksa şekeri bırakmam mı gerek? :) bilenler, tecrübesi olanlar bi yeşillendirirse sevinirim. şekeri bende bırakmayı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektronik ve Haberleşme Mühen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
2,5-3 ay önce bende şekeri tamamen bıraktım artık ekmekte yesem kilo almıyorum çok şükür en doğru kararı vermişim. Yavaş yavaş azaltmanızı tavsiye ederim.
www.wipkadin.com
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Bahsettiğin belgeseli izlemedim ancak izleyeceğim yapımlar listesine aldım.
Sürekli oturarak çalıştığımız için özellike son 2 yılda ciddi bir kilo artışım olmuştu. Baktım ipin ucu kaçıyor 3 ay önce çok sıkı şekilde spora ve perhize başladım.
Başta ekmek olmak üzere şeker ve tuzu sıfırladım. Şeker konusunda hiç zorlanmadım, tuz açıkçası biraz zorladı fakat alıştım.
Eskiden şekeri çaysız içip ağzını yaya yaya "Yeeeağa çayın tadı asıl şekersiz çıkıyor" diyen arkadaşların da topunun yalancı olduğunu anladım :D Zaten pek aram yoktu, şekeri bırakınca tamamen çay içmeye tövbe ettim bildiğin sıcak su gibi bir şey oldu benim için :D
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.