SEO & Proje Yönetimi Hakkında Soru Cevap |
22 Mesajlar | 2.037 Okunma |
MuhammedAVCI adlı üyeden alıntı
cnrsgr Konuyu inceleyip böyle güzel bir soru sorduğun için ben teşekkür ederim.1 -Backlink analizini nereden yapıyorsunuz?
2- Anti seo kontrolünü nereden yapıyorsunuz?
3- Gov/Edu profil ve yorum backlink ile ilgileniyormusunuz? İlgileniyorsanız sitelerinizi neye göre seçiyorsunuz?
4- Whois backlink hakkında ne düşünüyorsunuz?
5- Seo konularında herkes 100'lerce blog tanıtmı vs yazıyor sitemize yararı mı olur zararı mı ?
6- Son olarak rakip analizi yaparken kullandığınız siteler neler?
MuhammedAVCI adlı üyeden alıntı
cnrsgr Mesajları alıntı yapmana sevindim ( ben yoğunluktan yapamıyorum kusura bakma :) )1- Aylık ortalama 1.2 milyon görüntülemeye ulaşmak için 4 kişilik bir ekip GERÇEKTEN yeterli mi?
2- Biz SEO hizmeti alacağız, bu hizmetin içerisinde forum backlink hizmeti olmalı mı? X forumda, Y haber sitesinde, Z dizininden link almış olmak, sitem için gerçekten çok mu önemli? Bu linkler bana gelmeden bir başarı elde etmem imkânsız mı? Yoksa biz SEO'yu yanlış mı biliyoruz?
3- Editör tuttuk, güncel içerik giriyor, özgün de yazıyor, kelime sayısı kaç olmalı? 100 kelimelik 10 görselli içerik giren A sitesi, nasıl benden üstte oluyor? Hani Google kelime sayısına takıyordu kafayı?
4- Reklam geliri sadece Google'dan mı elde edilir? Tüm sitelerin tek gelir kaynağı Google mı?
5- "Gecemi gündüzüme kattım, bu site için uğraştım, her gün 10 tane içerik yazdım, ama para kazanamadım, değil 3.000-TL, 30-TL kazanamadım, oysa tüm SEO ayarlarını yaptırmıştım" cümlesinde geçen SEO ayarları, gerçekten bir ayar mı? Yoksa SEO bir süreç mi?