Zent
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blog Yazarı ve Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Z** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar uzun süredir hayalim olan fakat gerçekleştiremediğim bir android işletim sistemli telefona sahip olmaktı. Sırf Android işletim sistemli telefon almak için kredi kartı başvurusu yaptım :) Aslında sadece bunun için değilde bu bir nevi aracı oldu. Bu zamana kadar hep maddi işleri hep nakit ödeme yoluyla yaptım fakat bazen oluyor ki nakit ödeme gerçekleştirecek durumunuz olmuyor. Eskisi gibi artık kredi kartsız taksitli ödeme de yapamıyorsunuz. Kısacası eskiden lüks olan kredi kartı artık günümüzde ihtiyaç durumuna geldi.
Neyse konuyu dağıttım asıl konuya gelecek olursak 400 -550 TL arası android işletim sistemli telefon almak istiyorum. Şuan aklımda olan bir telefon var Samsung Galaxy Gio bir de Samsung Galaxy Ace'i düşünüyordum fakat gio ile ace arasında incelemelere ve yorumlara baktım iki telefon arasında kamera ve birkaç küçük farklılıklar haricinde öyle büyük değişiklikler yokmuş. Böyle olmasına rağmen gio ile ace arasında 100 Tl lik bir fark var. Sizin önerileriniz nedir ?
www.zaferzent.com - blogger
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
Ben şuan galaxy ace kullanıyorum herhangi bir kötü yanını görmedim.Uygulamaları donmadan sorunsuzca çalıştırıyor.Tek eksiği adobe flash player yüklenmemesi yani her sitede flash çalışmıyor (youtube , izlesene vb. siteler hariç).Onun dışında özelliklerine ve fiyatına göre iyi bir telefon
Cry
http://www.kolbozuk.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Turkcell 500 TL'ye Huawei telefon dağıtıyordu. Donanımsal olarak çok iyi. 1 GHZ işlemcisi var. Bir bakın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
t20 olabilir turkcell'in
Teknodünya.com | Teknoloji Gezegeni
Zent
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Z** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
duzceli81 adlı üyeden alıntı
Ben şuan galaxy ace kullanıyorum herhangi bir kötü yanını görmedim.Uygulamaları donmadan sorunsuzca çalıştırıyor.Tek eksiği adobe flash player yüklenmemesi yani her sitede flash çalışmıyor (youtube , izlesene vb. siteler hariç).Onun dışında özelliklerine ve fiyatına göre iyi bir telefon
Evet flash sıkıntısını bende biliyorum gio'da da öyle bir sorun mevcutmuş. Ben zaten öyle telefonu çok fazla kurcalayan birisi de değilim açıkçası ve birkaç uygulama dışında fazla kullanacağımı da sanmıyorum. İlk Android deneyimim olacağı için açıkçası şuan öyle çok fazla yüksek fiyata da telefon almayım diyorum. Şuan alacağım telefonla bir tecrübe kazanıp ileride daha iyisini alabilirim. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Cry adlı üyeden alıntı
Turkcell 500 TL'ye Huawei telefon dağıtıyordu. Donanımsal olarak çok iyi. 1 GHZ işlemcisi var. Bir bakın derim.
Sanırım ikinizin kastettiği telefon aynı onu düşündüm fakat pek iyi yorumlar almadım ve avea hat kullandığım için onunla ilgili bir düşüncem de yok açıkçası. Yorumunuz için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Huawei ideos x5 alabilirsin o fiyata. OC yaparak işlemci performansını da arttırabilirsiniz.
Zent
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Z** Z**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Biraz önce inceleme videosuna baktım hoşuma gitti açıkçası özellikle 720p HD video kaydı iyiymiş, fakat bu telefonu nerden bulabilirim onu bilmiyorum teşekkür ederim yine de :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
ideos x5 neredeyse tüm büyük telefoncular da satılmakta. Ayrıca Huawei dünyanın en büyük ilk 5 telefon üreticisinden birisidir, sadece ülkemizde pek tanınmamakta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
HTC wildfire s önerebilirim. bütçenizi 50 TL daha arttırabilirsiniz bu telefon için. Kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar.