Mask
Mazeretsiz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Abilerim ablalarım benim büyük bir problemim var. Sitemi açalı neredeyse 3 ay olacak, şimdiye kadar 27 içerik girişi yaptım ve hepsi özgün. Tüm seo ayarlarını da elimden geldiğince yaptım, görünüşe göre hiçbir sıkıntı da yok. Ama siteme günlük aldığım tekil hit 3-5. Hatta bazen kimsenin girmediği de oluyor.
Çok absürtçe bir soru olacak ama, neden hit alamıyorum?
Ne gibi bir yol izlemem gerekiyor, önerileriniz nelerdir? Yardımınıza ihtiyacım var.
Bu arada siteyi arkadaşımla beraber açtığımız için yarı genel içerikli bir site diyebilirim. Ama çoğunlukla teknoloji ve bilim içeriği yazıyorum.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Ne gibi bir yol izlemen gerekiyor? Tabii ki içerik.. 3 ay = 27 içerik! Yani 3 günde 1 içerik bile değil. Şöyle düşün; 27 içerik = 5 ziyaretçi, 270 içerik = 50 ziyaretçi vs. Tabii içeriklerin kalitesi, özgünlüğü, SEO çalışmaları gibi etkenleri de unutmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
3 Ay gibi bir sürede 27 içerik çok düşük bir oran bence. İstikrarsızlık seziyorum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Probleminizi kendiniz biliyorsunuz aslında "Ama çoğunlukla teknoloji ve bilim içeriği yazıyorum."
Teknoloji sitelerine bir bakın her gün içerik girip +300 kelime yazıları oluyor ve yıllanmış siteler 3 aylık bir sitenin bunlarla sıralamada çarpışma ihtimali bile yok herkes açıyor teknoloji sitesi neden bırakıyor sanıyorsunuz bu yüzden.
Bilim kategorisinde ise türk insanı okumaktan çok video izlemeyi sevdiği için 1. sırada oturmadıktan sonra pek bir önemi yok hit gelmesi zor tahminimce.
Bu yazdıklarım şevk kırma amacı değildir kötü niyetle yazmadım yanlış anlaşılmasın asla ama rekabet ediyorsanız siteler ile ona göre haraket ediceksiniz 3 ayda 27 içerik teknoloji bilim karışık ilk sayfaya gelme ihtimaliniz bile çok zor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne kadar çok içeriğin indexlenirse o kadar çok kişinin sitene gelme ihtimali artar. Ek olarak yeni site olarak içeriklerin henüz çok büyük sitelerle yarisamayacagi için, hakkında çok yazı yazılmayan ve arama hacmi yuksek konularda yazı yazmaya bak. Goreceksin organik hitin artacak en kısa zamanda :)
utf8
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
eğitim
-
-
Ad Soyad
B** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteyi mayalanmaya bırakın. Bu arada içerik girmeye devam edin. Sitede konu bütünlüğü yoksa en büyük sorunu bu olur iyi çalışmalar