mxaksoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam şöyle söyleyeyim oku ve sakın kalma.
Gulhan188
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam zaten üniversiteye her türlü gidiyoeum ancak 2 senelik bilgisayar programcılığı bitirmemin iş bulmamda engeli olur mu yani bu alanda üniversite farkına bakılıyor mu merak ediyorum
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İşe odaklanma hemen, 2 yıllığa geçeceksen okulda bir şey öğretmiyorlar haberin olsun, tamamen sana kalmış öğrenmek ona göre git. 2yıllığa gidip orada kalma 4.yıllık yapman gerek. Şöyle önerebilirim, boş kalmamak için 2 yıllığa gidip bir yandan yks tekrar hazırlanabilirsin. Şansını denemek gibi düşün aşırı sıkıştırmadan hem sınavına çalışıp hem 2 yıllık okulunu okuyabilirsin.
Ama çalışmayıp yatacaksan hiç 2 yıllığa gitme sadece yks ye asıl.
2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum, okul hiç bir şey öğretmedi diyebilirim. Benim öğrenmeye çalıştığım kadarıyla 1 yıl kaybım oldu hatta, bende salaklık edip finallere gitmedim... Ne kafayla bunu yaptım bilmiyorum, her yıl ygs yks ye hazırlacağım diye başlayıp sınav geldiğinde hala eli boş oluyorum. Pişman mıyım? fazlasıyla ama harakete geçmekte sıkıntım var ne yazık ki... Senin işte benimki gibi olmasın, kendini kasmadan dikkatli düşün.
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gulhan188 iyi ki bu konuyu açmışsınız.Kara kara düşünüyordum bende.Şimdi ben 2 yıllık bilgisayar programcılığı okudum diyelim dgs ile 4 yıllığa giriş yapabiliyor muyum yani?
Web sitem: yazilimsoru.com