Türkiye'nin iflası başladı |
64 Mesajlar | 11.549 Okunma |
Growthingtr adlı üyeden alıntı
Backlinkcigeldi hocam sizin amacınız nedir? Felaket tellalığı yapmaktan başka bir şey görmüyorum. Nerede ülkeyle ilgili sorun var ise direkt sizin yorumunuzu görüyorum. Ha bide bilseniz ne yazdığınızı birşey demeyiz. Ama yeter yahu bu nedir, her konuda siz ve yine devleti hedef alıyorsunuz. Bak bu ülkede güzel şeylerde oluyor onlarada bakmanı tavsiye ederim. Tabi sen onları inkar edersin de mi? Nede olsa onlrı yapn amerika de mi? Şuan sayısız proje var. Bir ara at gözlüğünüzü çıkartıp normal gözlük takmanızı tavsiye ederim. Amacım burada seni küçük düşermek değil ama devletimize yaptığın bu ukala konuşmaların sanki 40 yıllık finans uzmanı konuşaman sana yakışmıyor. Uslubunu düzeltmeni tavsiye ederim.Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Sadece bir örnek vereceğim.Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Eğer beni önyargısız dinleyecekseniz anlatayım? O haberde bahsedilen tohumlar yerli (atalık) tohumlar değil. Yurtdışından özellikle israilden giren tohumlar ülkede çoğaltılıyor. Meyvelerin sebzelerin şekillerinin bozulması gdodan dogru evet ama yerli(atalık) tohumun kisırlaştırılması buna %99 etken oluyor. 2006da bir yasa çıkarıldı yerli tohum hakkında googledan bakabilirsiniz o yasa o günden itibaren yerli tohum çeşitliliğimiz sürekli ivmeyle düşüşe geçti. Kısır tohumlar artık yani topraga atıyorsun fakat filizlenmiyor verim alınamiyor. Tohum kalitesi düştü çünkü. Hani ev yapımı yoğurtlarda bir bardak maya alırlar bir sonraki süte koyarlar damızlık derler o şekilde yapılan yoğurtlar zamanla daha da kaliteli olmaya başlar çünkü sürekli bir dönüşüm vardır. Tohumlarda da durum bu şekilde. Yurtdışından damızlık tohum alınip burada cogaltıliyor. Yani evet üretim miktarlarında artıs oluyor fakat gdonun babası genetiği bozuk lezzetsiz sağlığa zararlı ürünler yiyoruz. Son senelerde artan kanser grafigi ile beslenme doğru orantılı. Çocuklara kadar indi bu oran. Ha diyeceksiniz neden böyle yapıyorlar bu ulkenin toprağından bereket fışkırıyoe zaten. Eyvallah lakin tohumlarımiz kısırlaştı üretilemiyor artık, çiftcileri direkt kaynak göstereyim inanacaksanız? Onlarca çiftci röportajı atayım.