-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhaba arkadaşlar, burada samimi olduğum birçok arkadaşım var yıllardır da görüşürüz (msn dönemlerinden bu zamana kadar)
Birçok arkadaşımla aynı şekilde o kadar şey yaptık ama hiçbir projemiz adam akıllı tutmadı. Emek veriyorsun, çabalıyorsun, yatırım yapamıyorsun, ama yatırım olmasa dahi bir şekilde tutunmaya çalışalım dedik olmadı. Bizlerin de çok büyük hataları var, farkındayız ama bazen tüm siteleri, alan adlarını satıp köyüme gidip inek besleyesim geliyor içimden. O denli sıkıldım...
Peki sizlerde oluyor mu? Boşa çabaladığınızı düşündüğünüz zamanlar oluyor mu? Herşeyden bıkıp, nefret ettiğiniz dönemler?
5 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sektöre dalıp ortalama 6 ayda içinde bir hit olmadığında adam akıllı tabi, siteyi siliyorum :)
Benim için önemli olan ziyaretçinin organik olması ve buna bağlı az da olsa gelirin olmasıdır. Bence sektör seçiminde siz yanlış kararlar vermiş olabilirsiniz.
Enjection
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%78)
Tam 2009 dan beri deli bi şekilde denemediğim hiç bir projem kalmadı 6 tane çocukluk arkadaşım var sürekli görüştüğüm 2009 dan beri hiç yılmadan hep karşılarına bir proje ile çıkıyorum edison gibi 999 kere denedin hiç biri tutmadı diyorlar bende her seferinde Edison gibi 999 kere nasıl bir projeyi hayata geçiremem bunu öğrendim artık bir projeyi nasıl hayata geçirebilirim onu planlıyorum diyorum. Artık millet bıktı ol artık zengin kurtul diyorlar :D
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorun belli hocam yatırım yapmıyoruz dükkan açıyormuş , iş kuruyormuscasına ugrasildigi para ve emek harcandığı zaman neden tutmasınki
1 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Çok proje kurdum, uğraşamadım, sattım. Ekmeğini yedim evet ama beni kurtaracak şeyler olmadı.
Büyük yatırımlar yapmayacaksan site işi kendini eğlendirir.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bildiğim işte site kurdum, sıfır seo ile..altıncı ayında sitenin 7k tekil hiti vardı.Ama gelir seviyesi düşüktü, günlük 30 k sayfa çevrimi olduğu halde aylık gelirim 400-500 tl arasında değişiyordu.(bahsettiğim rakamlar 3 yıl öncesine ait adsense geliri..)
Günlük emeğim siteye 5-6 saati buluyordu, aylar ayları kovaladı, ben onuncu ayda beyin olarak iflas etmiştim.İlk senesine günler kala siteyi forumdan bir arkadaşa sattım.Aynı siteyi istesem tekrar kurar yine ilk sıraya yerleşirim ama bunu asla yapmam, çok yıprandım o siteyi adam edececeğim diye.Seo olarak sadece twitter'da konu başlıklarını yayınlıyordum.
Bunları şu yüzden ayrıntısıyla anlatıyorum, bildiğiniz iş varsa (adam akıllı) seo vs hikaye..
Ziyaretçiniz geri geliyor mu (direk hit) google buna bakar.Siz sitenize gireni geri döndürüyorsanız url'nizi doğrudan yazdırarak, google için en büyük backlink, en büyük oteriter site sizin sitenizdir.
Bildiğiniz işi yapın...
Sonrasında şu an bir diğer bildiğim zevk aldığım işi yapıyorum, İngilizce site kurdum.Bir yıl oldu hit nadir, vasatın altında..Şimdi farkına vardım ki makale yazmak gerekiyormuş..Ben 3-5 satır İngilizce açıklayıcı bilgi ekliyordum içeriğime o kadar.Şimdi makaleli içeriğe geçiyorum, her ne kadar yaptığım iş görsellerden oluşsa da makale gereksinimi olmasa da google'da çıkmak için makale yazmaya çabalıyorum zorlaya zorlaya..
Başarılı olacak mıyım, olacağım elbette..Sadece bir yılımın boşuna geçmesi gerekiyormuş, her işin sürünme aşaması vardır, belki 3 yıl daha sürünürüm, belgi 3 ay daha ama başarılı olacağımdan çok çok eminim..Çünkü bildiğim işi yapıyorum, tek eksiğim google'ın kurallarına uymak ki ona da uyacağız mecburen..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
O** Y**