Backlinkcigeldi Önce okumayı, sonra sakin kalmayı öğren! Yapamıyorsan öğretirim!
Bildirim sesini Atamıza saygısızlığa bağlamak kadar geri, cahil bir düşünce daha olamaz.
Bu forumda ki saçma sapan konuların ve hak, hukuku bir tek sen biliyormuş gibi davranışların kabul edilemez.
Hezeyanlar fışkıran postlardan başka bir şey olmamış maalesef konu.
Report Ediyorum.
Bildirim sesini Atamıza saygısızlığa bağlamak kadar geri, cahil bir düşünce daha olamaz.
Bu forumda ki saçma sapan konuların ve hak, hukuku bir tek sen biliyormuş gibi davranışların kabul edilemez.
Hezeyanlar fışkıran postlardan başka bir şey olmamış maalesef konu.
Report Ediyorum.
Cümleleri direkt sana sarf etsem alıntı yapar yazardım ama anladigim kadariyla en çok sana dokunmuş cümlelerim. Aynen geri aynen cahil bir siz biliyorsunuz her şeyi. İçinde bulunduğumuz dönem itibariyle herkes laflarına cümlelerine(Atatürk ve Cumhuriyet) hakkında dikkat etmek zorunda. Bu kadar Net. Yok rakipmiş yok cartmış yok curtmuş geçiniz.
Ayrıca öğretsene :) çok merak ediyorum nasıl öğretiyorsun. Bu kuru sıkı tehditlerini akran yaşıtlarına yani ilkokul seviyesindekilere yap. Laflarına dikkat et.
Belli ki zerre kadar haber gündem takip etmiyorsun. Bu siren mevzusu malum bir kitle tarafından son 3 4 senedir sürekli gündeme getiriliyor. Bunu bilmemek için bu ülkede yaşamamak gerekir. Lafın nereye gideceğini ne zaman söyleneceğini milyonluk bir firma hesap edemiyorsa o hesap edemeyenlerin biletini kesip şutlamalari gerekir. Özür metninde bile hala kuyruk dik tutuluyor.
Edit: Diyanetin rezil tavrı daha ön plana alınmalıydı tabii, lakin eminim bu olaydan sonra onlara da bir mesaj verilmiştir.
Artık ne kadar kampanya yapsa da durumu kurtaramazlar. Türk milletinin hassas noktası Atatürk ve bunu hâlâ anlamayan insanlar firmalar vs.. varsa anlamışlardır umarım
Ekşidek bir entry alıntısı ile son edit:
kötü niyetli misiniz aptal mısınız bilmiyorum.pazarlama departmanınızı gözden geçirin derim.koca departman tarihten/gündemden bihaber sanırım. kimse sizin rakip firmaya gönderme yaptığınızı bilmek zorunda değil ama siz hangi tarihte ne yazdığınızı bilmek zorundasınız.