fbyazilim adlı üyeden alıntı
AhmetKarabulut Kendi firmam olduğunu bildirmek isterim kimsenin emri altında bugüne kadar çalışmadım 18 yaşında bir web tasarım ve yazılım firması kurmak basit bir iş midir ?
Yaptığınız yorumlardan bilgisayar ve yazılımı en iyi ben bilirim bu yorumu (benim size yaptığım yorumu) 15 yaşında bir ergen yapmış diyorsunuz lakin yanılıyorsunuz.
Ta konunu başından beri ASP.NET 'in veya microsoft ürünlerinin tamamen tekel olduğunu ve bu işi en iyi en güvenli veya en optimize bir şekilde değilde rahat bir şekilde bu işi nasıl yaparım diyenlerin kullandığını söylemekteyim daha fazla polemiğe gerek yok bir şeyler öğrenmek isteseydim gider kitaplarını alırdım okurdum öğrenmek istediğim şeyin lakin gerek duymuyorum her şeyi bilmek öğrenmek gereksiz.
Çok haklısınız siz haklısınız ben yanıldım teşekkürler yorumlarınız için.
Yazılım firmanız olması sizin bu sektörde pişmenizi hızlandırmaz yavaşlatır. Kendinizi geliştirirseniz tabii ki sorun değil fakat "bilmeye gerek duymuyorum herşeyi öğrenmek gereksiz" diyorsunuz. Bu yüzden keşke bir firmaya girip yeni şeyler öğrenseydiniz.
Quora'da geçmişte bir hikaye paylaşmıştım, vaktiniz olursa okuyun
https://www.quora.com/Im-a-developer-but-I-only-code-at-work-is-that-bad/answer/Ahmet-Karabulut-1 ne demek istediğimi anlayacaksınız az çok.
Gönül rahatlığıyla söyleyebilrim ki, yanlış yoldasınız. Karşımdaki yorumu 15 yaşında bir ergenin yaptığını düşünmedim keza 21-22 yaşlarında bir arkadaşımızın yaptığını farz ederek üniversiteden yeni mezun olduğunu düşündüğümü belirttim. Bana "En iyi ben bilirim" diye düşünüyorsunuz diyen bir kardeşimin, benim okumaya ve öğrenmeye ihtiyacım yok, gereksiz bunlar demesi de ironik.
Keşke 10 sene sonra karşılaşma şansımız olsa da o zaman bu alıntıladığım mesajın ne kadarına hala 4 elle tutunuyorsunuz görsek.
Üzgünüm ama gerçekçi olmak gerek, pişman olacaksın.
yetkilibiri arkadaşımın da dediği gibi "Kimin neyi ne kadar okuyup, neyi bilmediğinden o kadar eminsin ki sana birşey anlatmaya çalışırsak anlamsız ve seviyesiz yerlere kayar bu konu.
Bu yüzden tekrar cevap yazmayacağım.
Sana kendi PHP dünyanda ve Linux sunucularında başarılar."