-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
sistem uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
gardropum
stiltrendi
tarzinolur
.com hepsi
Alan adlarından en uygun olan ile bir e-ticaret serüvenine başlamak istiyorum. Sizce en uygun alan adı hangisidir? Karar vermem aşamasında yardımlarınızı rica ederim.
Düşündüğüm sistem xml satışı olacak eğer bu konuda da hizmet veren firmalar varsa benimle iletişime geçerse çok memnun olurum.
Henüz bir a.ş kurmadım fakat bu ay içerisinde bir a.ş kurulumu yapacağım ve kurulum sonrasında kullanacağım e-ticaret yazılımını seçerek yoluma devam edeceğim yani anlayacağınız bu yolu önceden giden bilgi birikim tecrübe sahibi dostların ön ayak olmasına ihtiyacım var.
Destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
gardropum
Bence yazım hatası da çok uygun ve insanlar bunu karıştırır.
stiltrendi
Daha akılda kalıcı söylendiği gibi yazılan sektörün keyboard tanımları malları diyebiliriz.
tarzinolur
İçlerinde en sıcak baktım alan adı bu oldu açıkçası bunda da kendim ile tek çelişkim Türkçe karakter.
Umarım yardımcı olabilmişimdir biraz da olsa. Ben biraz kendime yontarak düşündüm.
Allah yolunuzu açık eylesin. Zor bir alan seçmişsiniz. Yalnız yanlış anlamayın olmaz yapamazsınız gibi olumsuz şeyler ima etmeye çalışmıyorum. Istedikten sonra her şey olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
modaimaj.com var elimde saülam bir proje yapacaksanız verebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Temsilcisi
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Gardrop (um) Türkçede Yumuşa Olur ve GardroBum Olur.
Bence Bunun Üzerinde Proje Yapma Derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir LTD şirket iseniz bağlı bulunduğunuz Ticaret Odasına Kobi/esnaf iseniz Esnaf Ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olmanız gerekir.
Akabinde Şirket Ana Sözleşmenizde bulunan maddelerin kapsamı doğrultusunda her türlü faaliyet yapabilirsiniz. Eğer düşündüğünüz e-ticaret bu kapsamda yok ise, Karar Defterinde Şirket ana sözleşmesine yapmayı düşündüğünüz ticari kapsamları eklettirmeniz ve Bunlar için bir NACE kodu almanız gerekir.
Bu aşamalardan sonra Şirket Ana faaliyeti Ticaret Sicil gazetesinde yayınlandıktan sonra, e-ticaret yapabilmeniz için PTT KEP kaydı yaptırmanız gerekir. Akabinde bu KEP kaydı ile e-ticaret sitenizi EBSİS e kaydetmeniz gerekir. Sitenizde KEP ve MERSİS kayıt numaralarınızı belirtmeyi unutmayın.
Sitede yayınlayacağız ürün sayısı fazla ise (90-100 den fazla) Opencart 3.x sürümlerinden bir tanesini kurmanız, gerekli ayarları yapmanız sizi 10 yıl kadar götürür. Opencart seo açısından diğerlerine göre iyidir. Opencart için bir çok platformda destek bulabilirsiniz.
Woocommerce i az sayıda ürün grupları için tercih edebilirsiniz. Wordpress ve woocommerce güncellemeleri süreklilik kazanınca akla ilk gelen biraz olsun güvensizlik doğuruyor. Ama yine de gözardı etmemek lazım.
PrestaShop görsel dizayn bakımından iyi görünebilir. Ancak kurulumu zor ve destek sorunları vardır. Çoğu desteği ücretli alabilirsiniz.