Sağolun hocam teşekkür ederim
cthax adlı üyeden alıntı
Düşmanlığım değil aksine Hukuk'u severim ama yıllarca Ağır Ceza'dan tutun Asliye'ye, İcra'dan iş Mahkemesine ve Ticaret mahkemelerine girir çıkarım. Henüz işini Müvekilinden bağımsız 4/4 Lük yapan Avukat görmedim (varsa da dediğim gibi ben henüz görmedim)
Maalesef Avukatlarımız Avukatlığı biraz hafife alıyor gibi geliyor.
@MitiSen05 hocam videonuzu izledim aynı şekilde kaza yaptım maalesef bakmıyorlar bile
https://youtu.be/ZJbRgby2KN0
İzledim hocam evet kazalarımız benzer birde sizde artçı varmış sizede çok geçmiş olsun :angel:
Msasn adlı üyeden alıntı
Hocam çok geçmiş olsun. Resmen ölümden dönmüşünüz. Bu işin ederi nedir bilmiyorum ancak bir arkadaşımın aracı ile bir başkası kaza yaptığı için şoför 6 ay hapis yatmıştı. Arkadaşıma ise 10 yıl öncenin parası ile 240 bin tl manevi tazminat açılmıştı(maddi manevi beraberde 240 olabilir tam hatırlamıyorum) Üstelik çarptıği kişi 3 5 ufak sıyrıkla atlatmıştı. Tabi aracın servis aracı olması ve bir akrabanın ise o zamanların ünlü bir avukatı olması işini iyicene zorlaştırmıştı arkadaşımın. Dava 6 yil falan sürdü maddi yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl sonra bir sebepten dilayı düştü. Manevi ise yine yanlış hatırlamıyorsam 7 yıl falan sürdü sonra baktırlar bu dava bitmeyecek bir araci, aracılığı ile anlaştılar arkadaşım karşı tarafın avukat masarfını üstlendi.
Sağolun hocam çok teşekkür ederim.Bizim mahkemenin o kadar uzun süreceğini düşünmüyorum umarım sürmezde.Sonuç itibari ile herşey ortada zaten.Karşı taraftaki aracın muayneside yokmuş.Onuda demin tutanakta farkettim sürücünün src belgeside yok zaten.Muaynesizlikten ceza yeseler bile biz mahkemede şeyi belirteceğiz arabanın frenleri nasıldı aynası ne durumdaydı vs vs...
Sağolun hocam teşekkürler :angel:
LinkPicture adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun hocam
Maddi tazminat davası neden açmıyorsunuz onu anlamadım
İşte çalışmayıp öğrenci olabilirsiniz ama hastane masraflarını , hastaneye gidis geliş masraflarıni (mesela sizi hastaneye götürmek için babanız izin aldı , günlük yevmiyesi + yol masrafı), sonrasında göreceğiniz fizik tedavi masraflarıni tazmin edebilirsiniz diye düşünüyorum
Maddi olarak dediğiniz gibi olabilir tekerlekli sandalye vs alacağım şimdi onlarıda eklettirebilirim teşekkürler.
Korkmaz adlı üyeden alıntı
Hocam büyük geçmiş olsun. Daha kötü bir şey olmamış iyi ki. Çalışıyorsanız durumunuz buna engelse parasını alabiliyorsunuz sanırım.
Maalesef çalışmıyorum hocam öğrenciyim çok teşekkür ederim :angel: