lostyazilim
tr.link

Trafik Kazası Yaptım Platin Takıldı

36 Mesajlar 7.547 Okunma
lstbozum
tr.link

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Geçmiş olsun.
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

LinkPicture LinkPicture WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Kontrolör
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 16 / 102
  • Ticaret 0, (%0)
Çok geçmiş olsun hocam
Maddi tazminat davası neden açmıyorsunuz onu anlamadım
İşte çalışmayıp öğrenci olabilirsiniz ama hastane masraflarını , hastaneye gidis geliş masraflarıni (mesela sizi hastaneye götürmek için babanız izin aldı , günlük yevmiyesi + yol masrafı), sonrasında göreceğiniz fizik tedavi masraflarıni tazmin edebilirsiniz diye düşünüyorum
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Hocam büyük geçmiş olsun. Daha kötü bir şey olmamış iyi ki. Çalışıyorsanız durumunuz buna engelse parasını alabiliyorsunuz sanırım.
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr

MitiSen05 MitiSen05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 182 / 78
  • Ticaret 0, (%0)

Sağolun hocam teşekkür ederim

cthax adlı üyeden alıntı

Düşmanlığım değil aksine Hukuk'u severim ama yıllarca Ağır Ceza'dan tutun Asliye'ye, İcra'dan iş Mahkemesine ve Ticaret mahkemelerine girir çıkarım. Henüz işini Müvekilinden bağımsız 4/4 Lük yapan Avukat görmedim (varsa da dediğim gibi ben henüz görmedim)

Maalesef Avukatlarımız Avukatlığı biraz hafife alıyor gibi geliyor.

@MitiSen05 hocam videonuzu izledim aynı şekilde kaza yaptım maalesef bakmıyorlar bile

https://youtu.be/ZJbRgby2KN0

İzledim hocam evet kazalarımız benzer birde sizde artçı varmış sizede çok geçmiş olsun :angel:

Msasn adlı üyeden alıntı

Hocam çok geçmiş olsun. Resmen ölümden dönmüşünüz. Bu işin ederi nedir bilmiyorum ancak bir arkadaşımın aracı ile bir başkası kaza yaptığı için şoför 6 ay hapis yatmıştı. Arkadaşıma ise 10 yıl öncenin parası ile 240 bin tl manevi tazminat açılmıştı(maddi manevi beraberde 240 olabilir tam hatırlamıyorum) Üstelik çarptıği kişi 3 5 ufak sıyrıkla atlatmıştı. Tabi aracın servis aracı olması ve bir akrabanın ise o zamanların ünlü bir avukatı olması işini iyicene zorlaştırmıştı arkadaşımın. Dava 6 yil falan sürdü maddi yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl sonra bir sebepten dilayı düştü. Manevi ise yine yanlış hatırlamıyorsam 7 yıl falan sürdü sonra baktırlar bu dava bitmeyecek bir araci, aracılığı ile anlaştılar arkadaşım karşı tarafın avukat masarfını üstlendi.

Sağolun hocam çok teşekkür ederim.Bizim mahkemenin o kadar uzun süreceğini düşünmüyorum umarım sürmezde.Sonuç itibari ile herşey ortada zaten.Karşı taraftaki aracın muayneside yokmuş.Onuda demin tutanakta farkettim sürücünün src belgeside yok zaten.Muaynesizlikten ceza yeseler bile biz mahkemede şeyi belirteceğiz arabanın frenleri nasıldı aynası ne durumdaydı vs vs...

Sağolun hocam teşekkürler :angel:

LinkPicture adlı üyeden alıntı

Çok geçmiş olsun hocam
Maddi tazminat davası neden açmıyorsunuz onu anlamadım
İşte çalışmayıp öğrenci olabilirsiniz ama hastane masraflarını , hastaneye gidis geliş masraflarıni (mesela sizi hastaneye götürmek için babanız izin aldı , günlük yevmiyesi + yol masrafı), sonrasında göreceğiniz fizik tedavi masraflarıni tazmin edebilirsiniz diye düşünüyorum

Maddi olarak dediğiniz gibi olabilir tekerlekli sandalye vs alacağım şimdi onlarıda eklettirebilirim teşekkürler.

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Hocam büyük geçmiş olsun. Daha kötü bir şey olmamış iyi ki. Çalışıyorsanız durumunuz buna engelse parasını alabiliyorsunuz sanırım.

Maalesef çalışmıyorum hocam öğrenciyim çok teşekkür ederim :angel:

wmaraci
wmaraci

mert29 mert29 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 532
  • Beğeniler 133 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
Allah düşmanımın başına vermesin izlemesi bile korkutucu çok geçmiş olsun
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 182 / 78
  • Ticaret 0, (%0)

mert29 adlı üyeden alıntı

Allah düşmanımın başına vermesin izlemesi bile korkutucu çok geçmiş olsun

Sağolun hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun :angel:
mert29

kişi bu mesajı beğendi.

atlas14 atlas14 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cep Telefon Teknik Servis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 462
  • Beğeniler 64 / 136
  • Ticaret 11, (%100)
2019 yılı motorsikletler için sehir içi hız sınırı 50 km hız limiti ile sınırlandırılmıştır
eğer bu hızın üstünde bir hızda seyir halinde iseniz bir talebiniz olamaz aksine karşı taraf bu konudan faydalanıp maddi sonuçlar doğuran dava açabilir.

Ayrıca işini hakkı ile yapanlara sözüm meclis dışı bir çok avukat ben bu davayı alırım havada 10 bin de alırım 100 de alırım o masrafı bu masrafı diye bir çok ödeme alabilir bence bir dilekçe ve deliller ile beraber kendiniz dava açın mahkeme zaten gerekli incelemeler için bilir kişi ataması yapar
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 182 / 78
  • Ticaret 0, (%0)

atlas14 adlı üyeden alıntı

2019 yılı motorsikletler için sehir içi hız sınırı 50 km hız limiti ile sınırlandırılmıştır
eğer bu hızın üstünde bir hızda seyir halinde iseniz bir talebiniz olamaz aksine karşı taraf bu konudan faydalanıp maddi sonuçlar doğuran dava açabilir.

Ayrıca işini hakkı ile yapanlara sözüm meclis dışı bir çok avukat ben bu davayı alırım havalada 10 da alırım 100 de alırım o masrafı bu masrafı diye bir çok ödeme alabilir bence bir dilekçe ve deliller ile beraber kendiniz dava açın mahkeme zaten gerekli incelemeler için bilir kişi ataması yapar

Hız konusunda şöyle açıklama yapayım hocam.Ben orda 100 ilede gidiyor olsam bakın gidiyorum demiyorum ama varsayalım 100 ile gidiyorum.Orada benim yaptığım hızı kanıtlayacak hiç birşey yok.Ne bir mobese ne bir eds ne radar vs hiç birşey yok.İstedikleri kadar hızlı diyebilirler ispatlayamadıkları sürece hiç bir işe yaramaz maalesef.Aynı zamanda karşı tarafın araç muaynesi yok.Belki bu aracın sinyalleri çalışmıyor,frenleri tutmuyor? Ben nerden bilebilirim araç bir senedir muaynesiz sonuç olarak.Sürücünün src belgesi yok be büyük ihtimallede sigortalı çalışan bir işçi değil iş oldukça gelen birisi.Bunların hepsi delilli ispatlı şeyler.Yasak yerde u dönüşü yapıyor videoda gözüktüğü üzere.U dönüşü yapmıyorum dese bile geçiş üstünlüğü denen birşey var ve benim geçmemi beklemek zorunda bu adam.Kısacası hızımı ölçebilecekleri birşey yok.Ha keşke olsa hızım ispatlansada bir darbede ordan vursam :)

atlas14 atlas14 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cep Telefon Teknik Servis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 462
  • Beğeniler 64 / 136
  • Ticaret 11, (%100)
hocam scr olmaması sigortası olmaması sizi ilgilenediren olay değil sizin sigortanız sizin mağduriyetinizi giderir kişiden talep eder hız konusuna gelince kamera kaydından bilir kişi ve uzmanlar gayet kaç km hız ile gittiğini onaylı raporlu mahkemeye sunuyor yanlış anlama bende motorcuyum aynı olay silsilesi benimde başımdan geçti :D emin adımlar ile ilerlemek iyidir. geçmiş olsun
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 182 / 78
  • Ticaret 0, (%0)

atlas14 adlı üyeden alıntı

hocam scr olmaması sigortası olmaması sizi ilgilenediren olay değil sizin sigortanız sizin mağduriyetinizi giderir kişiden talep eder hız konusuna gelince kamera kaydından bilir kişi ve uzmanlar gayet kaç km hız ile gittiğini onaylı raporlu mahkemeye sunuyor yanlış anlama bende motorcuyum aynı olay silsilesi benimde başımdan geçti :D emin adımlar ile ilerlemek iyidir. geçmiş olsun

Hocam nasıl beni ilgilendirmez.Src belgesi olmadan bu adam taksiyle taşımacılık yapıyor ehliyetsiz araba kullanmak gibi birşey.Sigorta benim araçtaki mağduriyetimi giderecek ama mahkemede durak src belgesiz ve sigortasız işçi çalıştırdığı için benim haklılık seviyem artacak hız konusuna gelince bende istiyorum hızımın ispatlanmasını ama nasıl ispatlayacaklar bilmiyorum.Çünkü görüntü mobese görüntüsü veya devletin kurmuş olduğu bir kamera değil belki şey yapabilirler ölçüm yaparlar kavşaktan kaza yeri kaç metre ve kaç saniyede gelmişim ordan belki ortalama hız çıkartabilirler.O da ortalama hız olur yani kaza anımdaki hızı hesaplamaları zor olur :) Teşekkür ederim bu arada hocam :angel:

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al