lostyazilim
tr.link

1 Aylık Diyet Önerisi

7 Mesajlar 925 Okunma
lstbozum
tr.link

theharunuysal theharunuysal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
Merhaba arkadaşlar yaz geldi fazla kilolardan kurtulmak istiyoruz :) 1.65 boy 85 kilo.
Aylık %5 - %7 arasında kilo vermek istiyorum amacım bu şekilde. Hangi diyeti önerirsiniz ?

wmaraci
reklam

LocalSeo LocalSeo Platin Üye Kimlik Onayı
  • Üyelik 28.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Tarih
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 535
  • Beğeniler 204 / 294
  • Ticaret 8, (%100)
Sabah sporu. Yemekten önce 1 bardak su. Yemeyi azalt :) Ben bundayım 10 gün oldu başlayalı.
theharunuysal

kişi bu mesajı beğendi.

muhammedkrmn1 muhammedkrmn1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 5 / 70
  • Ticaret 4, (%100)
Kalori hesabı yapacaksın, günde 1500 kalori alman yeterli. Şekeri sıfırlıcaksın. Bol bol su içeceksin. Bu kadar
theharunuysal

kişi bu mesajı beğendi.

ciplakyazar ciplakyazar .com Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satın Alma
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 729
  • Beğeniler 318 / 317
  • Ticaret 0, (%0)
İnsanlar genel kilo sorununu hamur işi yemeye ya da çok yemeye bağlıyor. Ancak çürük dişler de kiloya sebep olmaktadır. Çünkü yeterince sindirilmeden yutulan yiyecekler kilo yapar. Bu yüzden dişlerinizde problem varsa önce o sorunları halledin.

Bunun dışında kendi uyguladığım yöntem ekmeği tamamen kesip ya da minimum düzeye indirip, şekeri azaltmak oldu. Şu anda sadece 2-3 kilo kadar bir fazlam var.

Ben 79-80 geliyordum. Şimdi ise 75-76.

74 olsam benim için yeterli.
theharunuysal

kişi bu mesajı beğendi.

Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
wmaraci
wmaraci

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Diyetten ziyade egzersiz yapmak çok önemli.

Ben daha önce günde 3 kere egzersizler ile her şeyi yediğim halde 1.5 ayda 14 kilo vermiştim.

Kuruyemiş fena kilo aldırıyor mesela. Gazoz gibi içecekler de öyle. Soğuk su içmeye gayret edin. Çay kahve kullanımını azaltın.

Sadece günlük egzersizlerinizi aksatmayın.

Son dönemlerde bilgisayar başından kalkamadığım için ben de kilo aldım baya. Hareket edildiğinde kilo problemi olmuyor ona emin olabilirsiniz.
theharunuysal

kişi bu mesajı beğendi.

theharunuysal theharunuysal WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek .
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** U**
  • Mesajlar 1879
  • Beğeniler 596 / 202
  • Ticaret 19, (%95)
yilmaz70 arabamı sattım, artık toplu taşıma + yürüyorum. Bu şekilde iphone verilerine göre arabayı satmadan önce günde ortalama 2 km yürüyordum şuan 4 km akşamları da yürüyüşe çıkmak gerek. Karpuzu çok severim aslında aklımda acıktığımı hissettiğimde bazen karpuz bazende domates + salatalık mı yesem diyorum ? Bunlarda su oranı yüksek olduğu için kalori biraz daha az.
yilmaz70

kişi bu mesajı beğendi.

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)

theharunuysal adlı üyeden alıntı

yilmaz70 arabamı sattım, artık toplu taşıma + yürüyorum. Bu şekilde iphone verilerine göre arabayı satmadan önce günde ortalama 2 km yürüyordum şuan 4 km akşamları da yürüyüşe çıkmak gerek. Karpuzu çok severim aslında aklımda acıktığımı hissettiğimde bazen karpuz bazende domates + salatalık mı yesem diyorum ? Bunlarda su oranı yüksek olduğu için kalori biraz daha az.

Önemli olan ekmek yememek diyet olarak düşündüğünüz dönemde.

Onun haricinde kuruyemiş gazoz gibi şeyler dışında hemen her şeyi yedim mesela ve güzel kilo vermiştim. Dondurma yediğimde kilo almıyordum mesela. Hassas terazi ile anlayabiliyorsunuz yemeklere göre kilo durumunu.

Ancak 2 ay sonra ekmek yemeye başladığımda tekrar hafiften kilo aldığımı hissettim.

Ekmek tartışmalı bir konudur. Hiç ekmek yemeyin diyen var, ekmek yemeden olmaz diyen var :)

Ama ekmeğin daha çabuk acıktırdığına eminim. Eskiden ne kadar ekmek yersem kilo almazdım. Şimdi sanırım çok şeker katılıyor ekmeğe bilemedim :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al