-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güzel hostinge internette denk geldiğim olumlu yorumlar sonucu müşteri oldum. Fakat bana sorarsanız tavsiye etmem yani çok arızalar çıkmaya başladı. Üstelik merkezi kıbrısda olan bir firma yani yüzyüze görüşemiyosunuz mektuplaşıyosunuz. Allahtan cevap veriyolar.
www.izmirdetabelareklam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar ben konuyu firmayı kötülemek için açmadım. Yanlış anlaşılmasın. Kimsenin ekmeğiyle oynama niyetim yok. Ben yıllardır bu firmayı kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ama bu yaşadığım soruna çözüm bulamadım. Bende hata olmamasına rağmen ben kendimden bile şüphe eder oldum. Bir yerde bir kopukluk oldu. Destek sistemleri hızlı şekilde yanıt veriyor. Ondan yana bir sorunum yok. Şuanda sunucu değişikliği talebinde bulundum. Saolsunlar gece taşıma işlemini yapacaklar. Destek verip cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sürekli kendilerini haklı çıkarmalarından bende çok sıkıldım.Onlarca destek talebi açtım.Bu kadar destek talebi oluşturduğum başka bir firma olmadı.I/O değerlerinden bende çok şikayetçiyim.Son zamanlarda sitelerimde aşırı yavaşlama oluştu.Bi kaç tanesini aylık 1 dolar ödediğim yabancı hosting firmasına taşıdım.Sitelerim şu an son hızda pagespeed değerler %90 larda.
I/O değerini genelde türk firmaları 1 mb veriyorlar.Yabancı firmaların çoğu 5mb veriyor kullanım 1 mb tı bile geçmiyor yabancı firmalarda.
Destek çok iyi 24 saat kesintisiz anında soruları yanıtlıyorlar.Bir firmanın desteğinden ziyade sorun çıkarmamış olması desteğe ihtiyaç duyulmamış olması daha büyük önem taşıyor.
Bu yazdıklarım kesinlikle firmayı karalama amaçlı değildir.Konuyu açan arkadaş sorunlarını dile getirmiş bende aynı şekilde yaşadığım sorunları buraya yazmak istedim.
Ctrl+C
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Paylaşımlı hostinglerde ne yazık ki klasik sorunlardan.
En iyisi vps/vds çözümleri. Kafanız ağrımaz.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aynı sıkıntıları bende yaşadım ve yaşıyorum. Defalarca kendileri ile iletişme geçtim ve hep aynı bahaneler eklenti, tema, vb kaynaklı. Diyorum ki bak adres bu girin, kullanıcı adı ve bu şifre bu. Sıfır Wordpress kurulumu ve sıfır eklenti var içinde yine geç açıyor WP kurunca diyorum bu sefer de WP kaldırıp kurun diyorlar :D
Artık dayanamadım gittim başka firmadan aldım ve olduğu gibi siteyi taşıdım hatta üstüne iki tane daha eklenti kurdum adresi yazdığım anda açıyor dedim ki taşıdım ve geç açılma sorunu ortadan kalktı diyorum. Hatayı incelemek yerine verdikleri cevap onlar size bilmem ne kullanımı vermiştir biz tavsiye etmiyoruz bir zaman sonra siteniz açılmamaya başlayacaktır. 1 seneyi aşkın kullanıyorum ve sayesinde index almayan sitem Google tarafından index almaya başladı.
Güzel hostingin hizmeti ve ticket dönüşleri güzel ama bu sorunu 1.5 sene çözmeyip beni oyalamaları maalesef onları bırakmama neden oldu. Eğer burada bir yetkilisi varsa da ondan ricam bu sorunu çözecek bir yol bulun lütfen. Sorun Wordpress yada eklenti kaynaklı değil maalesef sorun sizde.
duzur85
Kafa Nereye Bizz Oraya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacı, Gezgin, Hayalperest
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam aynı sorunu maalesef son 1 aydır bende yaşıyorum.Bazen tak diye girerken bazen sunucu 6-7 sn cevap veriyor
www.gezelim.me
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Linux
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitende aşırı hit olabilir mi yani sıfırladığında bile aktif kullanıcı olursa yapabilir.
"Memati öldü be ustaa"