magender adlı üyeden alıntı
*Rap forumu
*Ders paylaşım forum
*Spor haberleri sitesi - farklı formatta bir kaç kez
*Espor haberleri sitesi
*Espor sözlük sitesi
*Liste sitesi
*Resim duvar kağıdı paylaşım sitesi
*Genel içerikli blog sitesi
*Bilim sitesi
hepsini yaptım totalde 200 lira para kazandım , maliyetim çok daha fazladır. Kazandığım o parayla kulaklık aldım halen kullanıyorum kullandıkça verdiğim emekler aklıma gelir.
Ek olarak : Bilgim olmayan şeylerle uğraşmadım 10 sene emek verdim , elektrik elektronik mühendisiyim , isg yüksek lisansım, işletme bitirmişliğim var. En son esporsözlük sitesi açmıştım sanırım gene olmayacak.
İşte hocam ben de bu konuda sıkıntı yaşıyorum, yani galiba içerik yazarak para kazanma devri bitti. Ben bunu anlıyorum şahsen, çünkü ben de sizin gibi denedim ve olmadı. Artık denemek, daha doğrusu boşuna uğraşmak istemiyorum.
Kralrambo adlı üyeden alıntı
Bunların dışında tasarım öğrenip veya yazılım öğrenip hem kendiniz projelerinizi yaparsınız hem de uzmankirala ve bionluktan projeler yapıp para kazanırsınız, kendinizi geliştirip herhangi bir alanda uzmanlaşırsanız udemy de eğitim verip para kazanabilirsiniz
Doğru söylüyorsunuz hocam, ben de o yüzden makale yazarlığı gibi kısa süreli işler yerine yazılım ve ingilizce öğrenmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
SMMPANEL adlı üyeden alıntı
En garantisi makale yazarlığı geldi bana
Görev Yap , Para Kazan tarzında bir site açabilirsin SMS ile kişileri de sürekli aktif tutarsın
En son İddaa Tahmin sitesi açmıştım 3 günde güzel kazanç elde ettim VİP satarak herkesi bilgilendirdim kesin değil diye başarı oranım yüksekti sonrasında siteyi bir arkadaşa satmaya karar verdik ayın şu gününe kadar ben bakıyım dedi sonrasında almadı bizde devam etmedik iki kişiydik ayrıldık doğru olduğunu da pek düşünmüyorum alan kişilerden olumsuz bir yorum almadım hatta teşekkür eden bile oldu bunun yerine uygulama yaptırıp reklam izleterek veya site üzerinden Google reklamıyla düşünüyorum aklınıza yatarsa beraber yapabiliriz
İşte hocam hep kısa süreli bunlar, yani internette görüyorum adam hem e-ticaret yapıp kazanıyor hem danışmanlık veriyor, şaşırıyorum. Yani adam işi hem oturtmuş hem de öğrendiği bilgisini satıyor. Kazancını iki katına çıkarmış. Biz? Bizse burada adsense niye olmadı, makale yazarlığı kazandırır mı, iddaa tahmin sitesi açalım kısa sürede kapansın vs bunlarla uğraşıyoruz.