lostyazilim

İnternetten para kazanmak

29 Mesajlar 5.047 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

EchoBilisim EchoBilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Doğalgaz
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** B**
  • Mesajlar 563
  • Beğeniler 139 / 141
  • Ticaret 2, (%100)
anlikhaber.com.tr üye olup haberlerinizi paylaşıp onaylandıktan sonra sosyal medyada paylaşıp okunmasını sağlarsanız okundukça kendinize ek gelir elde etmiş olursunuz

Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
wmaraci
reklam

Mavitekzen Mavitekzen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 23 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

magender adlı üyeden alıntı

*Rap forumu
*Ders paylaşım forum
*Spor haberleri sitesi - farklı formatta bir kaç kez
*Espor haberleri sitesi
*Espor sözlük sitesi
*Liste sitesi
*Resim duvar kağıdı paylaşım sitesi
*Genel içerikli blog sitesi
*Bilim sitesi

hepsini yaptım totalde 200 lira para kazandım , maliyetim çok daha fazladır. Kazandığım o parayla kulaklık aldım halen kullanıyorum kullandıkça verdiğim emekler aklıma gelir.

Ek olarak : Bilgim olmayan şeylerle uğraşmadım 10 sene emek verdim , elektrik elektronik mühendisiyim , isg yüksek lisansım, işletme bitirmişliğim var. En son esporsözlük sitesi açmıştım sanırım gene olmayacak.

İşte hocam ben de bu konuda sıkıntı yaşıyorum, yani galiba içerik yazarak para kazanma devri bitti. Ben bunu anlıyorum şahsen, çünkü ben de sizin gibi denedim ve olmadı. Artık denemek, daha doğrusu boşuna uğraşmak istemiyorum.

Kralrambo adlı üyeden alıntı

Bunların dışında tasarım öğrenip veya yazılım öğrenip hem kendiniz projelerinizi yaparsınız hem de uzmankirala ve bionluktan projeler yapıp para kazanırsınız, kendinizi geliştirip herhangi bir alanda uzmanlaşırsanız udemy de eğitim verip para kazanabilirsiniz

Doğru söylüyorsunuz hocam, ben de o yüzden makale yazarlığı gibi kısa süreli işler yerine yazılım ve ingilizce öğrenmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

anilcagliyan adlı üyeden alıntı

makale yazarlığı en garanti iş. Her zaman iş bulabiliyorsunuz.

SMMPANEL adlı üyeden alıntı

En garantisi makale yazarlığı geldi bana

Görev Yap , Para Kazan tarzında bir site açabilirsin SMS ile kişileri de sürekli aktif tutarsın

En son İddaa Tahmin sitesi açmıştım 3 günde güzel kazanç elde ettim VİP satarak herkesi bilgilendirdim kesin değil diye başarı oranım yüksekti sonrasında siteyi bir arkadaşa satmaya karar verdik ayın şu gününe kadar ben bakıyım dedi sonrasında almadı bizde devam etmedik iki kişiydik ayrıldık doğru olduğunu da pek düşünmüyorum alan kişilerden olumsuz bir yorum almadım hatta teşekkür eden bile oldu bunun yerine uygulama yaptırıp reklam izleterek veya site üzerinden Google reklamıyla düşünüyorum aklınıza yatarsa beraber yapabiliriz

İşte hocam hep kısa süreli bunlar, yani internette görüyorum adam hem e-ticaret yapıp kazanıyor hem danışmanlık veriyor, şaşırıyorum. Yani adam işi hem oturtmuş hem de öğrendiği bilgisini satıyor. Kazancını iki katına çıkarmış. Biz? Bizse burada adsense niye olmadı, makale yazarlığı kazandırır mı, iddaa tahmin sitesi açalım kısa sürede kapansın vs bunlarla uğraşıyoruz.

https://www.instagram.com/tarihinduragi/

• Üyelik 23.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 23 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

engellibilgi adlı üyeden alıntı

Bu arada bugün açtıgım bir sitenin ekran görüntüsünü bu konu altında ayın 1 inden sonra paylaşırım para kazanmanın çokta zor olmadığını göreceksiniz

Bekliyorum hocam, biz de ilham alırız biraz.

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)

Mavitekzen adlı üyeden alıntı

İşte hocam ben de bu konuda sıkıntı yaşıyorum, yani galiba içerik yazarak para kazanma devri bitti. Ben bunu anlıyorum şahsen, çünkü ben de sizin gibi denedim ve olmadı. Artık denemek, daha doğrusu boşuna uğraşmak istemiyorum.

Doğru söylüyorsunuz hocam, ben de o yüzden makale yazarlığı gibi kısa süreli işler yerine yazılım ve ingilizce öğrenmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

İşte hocam hep kısa süreli bunlar, yani internette görüyorum adam hem e-ticaret yapıp kazanıyor hem danışmanlık veriyor, şaşırıyorum. Yani adam işi hem oturtmuş hem de öğrendiği bilgisini satıyor. Kazancını iki katına çıkarmış. Biz? Bizse burada adsense niye olmadı, makale yazarlığı kazandırır mı, iddaa tahmin sitesi açalım kısa sürede kapansın vs bunlarla uğraşıyoruz.

e-ticaret zaten kesin kazancı olan birşey. Aynı şekilde düzgün bir sitede para kazandırır. Ancak sabredip sonuna kadar gitmeniz gerekiyor. Adam siteyi açalı 1 hafta olmuş niye adsense alamadım diyor. Alsa 100 lerce TL para kazanacak sanıyor. Aldığında 10 kuruş kazancı görünce pes edip bırakıyor. Bu işte motivasyon çok önemli. O kadar sektörde yer almama rağmen bebek giyim üzerine tedarikçi bulamadığım için e-ticaret sitesi açamadım. E-ticaret sitesi xml ile olacak iş değil. İşi bildikten sonra herşeyden para kazanabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 23 / 6
  • Ticaret 1, (%100)

anilcagliyan adlı üyeden alıntı

e-ticaret zaten kesin kazancı olan birşey. Aynı şekilde düzgün bir sitede para kazandırır. Ancak sabredip sonuna kadar gitmeniz gerekiyor. Adam siteyi açalı 1 hafta olmuş niye adsense alamadım diyor. Alsa 100 lerce TL para kazanacak sanıyor. Aldığında 10 kuruş kazancı görünce pes edip bırakıyor. Bu işte motivasyon çok önemli. O kadar sektörde yer almama rağmen bebek giyim üzerine tedarikçi bulamadığım için e-ticaret sitesi açamadım. E-ticaret sitesi xml ile olacak iş değil. İşi bildikten sonra herşeyden para kazanabilirsiniz.

Katılıyorum xml ile olmaz. Ben de bebek giyim üzerine araştırma yapmıştım fakat fiyatlar çok yüksek, o paraya alıp kâr etmek zor. Bakalım hocam bir alan seçip dalacağız artık, bu işte en önemli şey sabır, biz de sabredeceğiz...

118baran 118baran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 21 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 127 / 126
  • Ticaret 9, (%100)
Bana göre hocam bir işi yapacaksanız para kazanmanız her zaman 2.planda olsun. Eğer para kazanma isteği 1.sırada olursa yaptığınız işten bir yerden sonra zevk almazsanız. Bu da demek oluyor ki iş elinizde patlamış.

Her zaman tutkunuzu işe çevirin. Para kazanmak tutkunuz olmasın hiç bir zaman. Burada diyemem işte makale yaz iyi para kazanırsın, youtube kanalı aç iyi para kazanırsın zaten yaptığın işi zevkle yapıyor ve uğraşmaktan zevk alıyorsanız zaten para kazanmak kendiliğiden gelecektir.

Kendimden örnek vereyim yazılıma başladığı sıralar para kazanmak için bir sürü yol denedim, link kısaltıp paylaşmak, insta sayfa açmak gibi en sonunda youtube kanalı açtım 1.5 Yıl uğraştım ama ondada elimde patladı çünkü artık video yapmak istemiyordum bundan zevk almıyordum o zaman anladığım 2 şey oldu;
1. Kısa yoldan para kazanmak diye bir şey yok
2. Bir işe para kazanmak için başlarsanız o işte elinizde patlar.

Geçen 1.5 Yılın ardırdan yazılımda kendimi geliştirmiştim ama yazılımdan para kazanmak aklımın ucundan bile geçmemişti. Zevkime php kodları ile projeler yapıp duruyordum. Wordpress hakkında da bilgim vardı yanılmıyorsam ilk işimi wordpress ile almıştım. Ama wordpressi öğrenme amacım para değil zevk amaçlıydı.

Kısacası hocam zevk aldığınız işi yapın.

110682 110682 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 25.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 47 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

emreyavsan adlı üyeden alıntı

Türkiye'de sitelerden para kazanmak inanın çok zor, ama imkansız değil. Her 10 siteden 9'u patlıyor ama o geri kalan 1 site diğer 9 sitenin kazancının toplamından daha fazla kazanıyor. Bunu da nasıl yapabilirsiniz? Daha önce olmayan bir proje tasarlayarak yapabilirsiniz. Forumlarda illa ki görürsünüz, film sitesi kurup dünyanın parasını kiracam veya onedio tarzı site yapacam benim içerik ekleme derdim olmadan ziyaretçiler içerik girecek ben pars kazanacam düşüncesinde olan bir ton insan var. Bu dediğim 10 kişiden 9'u bu insanlar işte :) geri kalan 1 adam da daha önce hiç olmayan veya yurt dışından Türkiye'ye getirdiği proje ile parayı kuruyor. Eğer boyle bir fikriniz yok ise site işine girmeyin.

Diğer türlü nasıl para kazanabilirsiniz. 100 kelimesi 1,5 TL'den makale yazarlığı yapabilirsiniz. İşinizi iyi yaparsanız boş vaktiniz bile olmaz. Bir insan günde 5 saat otursa bilgisayar başına, yazma hızına göre değişiklik göstereceği gibi ortalama 5000 kelime yazabilir. Günde 5000 kelime yazıp haftanın bir gününü izin günü yaparsanız 1 ayda (28 gün) 75x24 = 1800 TL gibi bir para kazanabilirsiniz.

Ya da bir programlama dili (PHP-JAVA-PYTHON vs.) veya program (Photoshop-After Effects-İllustrator vs.) Öğrenerek çok daha fazla paralar kazanabilirsiniz.

Yazmaktan yoruldum, umarım işinize yarar :D

Ben after effects biliyorum nasıl değerlendirebilirim?

azembilisim azembilisim azembilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Profesyonel Web Çözümleri
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 79 / 323
  • Ticaret 22, (%100)
jajacoel burada, ***'da ve freelancer sitelerinde ilan açın. Özellikle forum sitelerinden müşteri bulabilirsiniz. İşinizde iyiyseniz ciddi paralar kazanabilirsiniz.

azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri

110682 110682 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 25.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 47 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
emreyavsann çok iyi sayılmam ama video düzenleyebilecek ya da yaratabilecek kapasitedeyim.

wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al