lostyazilim

İnternet Size Neler Kazandırdı?

56 Mesajlar 11.431 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

4eeee 4eeee WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Sağlık Personeli
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
14 yıldır yapıyorum bir çok blog, site açtım kapattım. Bırakacağım artık diyorum bir türlü bırakamıyorum. Kazançlarıma gelince öncelikle yazmayı yorum yapmayı insanlarla iletişimi ve bilgisayarı vb. öğrendim. Maddi olarakda yaklaşık 14 yılda son 5 yıl hariç yaklaşık 14 bin TL kazançım oldu. Son yıllarda biraz soğudum. Yinede bırakamıyorum yeni projeye başladım.

wmaraci
reklam

SMMPANEL SMMPANEL MKA Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 315 / 130
  • Ticaret 17, (%100)
İlk önce instagramdan takipçi satmak ile başladım 1 ayda 600-700 TL ye yakın para kazandım , bu kadar getireceğini düşünmüyordum açıkcası 600-700 TL liseyi yeni bitirmiş birine göre güzel bir para ve pek bir şey yapmıyorsun . Bir arkadaşıma öğrettim beraber yaptık 1-2 haftada bu kadar kazanmaya başladık instagram takipçi satış hesaplarını sürekli kapatıyordu 1 gün olmadan bir de organizasyonda çalışıyordum bıraktık.

SMM Panel kurdum neredeyse hiç kazandırmadı çünkü reklama verecek para yoktu . Mobil Uygulama hevesim vardı ama 3-4 gün öğrenmeye çalışınca sıkılıp bıraktım

Şuan instagram üzerinden sarımsak satıyorum annem sayfa açmamı çok istemişti abimde rahatsızdı genelde evdeydi şuan allaha şükür öyle bir şey yok ona da oyalanması için bir şeydi 2 Ay oldu 20.000 e yakın kazandık devam ediyoruz

İnsanlarla iyi iletişim kurmayı öğrendim her gün farklı birini tanıyorsun .

Sınava tekrar girdim internete merakımdan 2 Yıllık Bilgisayar Programcılığı bölümü yazdım aynı zamanda inşaat mühendisliği öğrencisiyim eğer DGS ile bilgisayar mühendisliğine veya yazılım mühendisliğine geçersem ileride bu alandan devam etmek istiyorum bana bunları kazandırdı :)
sterk EranKucuk

kişi bu mesajı beğendi.

ereniscoming ereniscoming WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 149 / 25
  • Ticaret 11, (%100)
Uzun zamandır kovalıyorum fakat meyvesini son 14-15 aydır yiyiorum. İnstagram+E ticaret toplam 70 bin kadar kazandım bu sürede. Araba+ masraflarım vb

Seodevelop Seodevelop DevelOP Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.08.2020
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek SEO
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
Şurada şu kadar ev aldım vs diyenlerin alayı sallıyor sor cebinde 1 TL yok ;D
Dahiturk tamer41 petrona

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

snnzbs snnzbs Metin Yazarı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 4 / 12
  • Ticaret 10, (%100)
5 yıldan uzun süredir yazarlık ve editörlük yaptım. Aktif olarak da devam ediyorum. Bu sektörde yer alanlar bilir ki en büyük kazanç, kişisel anlamda kendini geliştirmiş olmaktır. Yazmak; kelime bilgisi genişletme, analiz sentez yeteneğinde artış ve hayata farklı pencerelerden bakabilme imkanı sunuyor insana. Aynı zamanda 6 yıllık bir web sitem var. Aylık iyi kötü getirisi oluyor. Başta kendi sitemle ilgilenirken baktım ki epey bilgi edinmişim. Sonrasında kurumsal ve kişisel web sitelere SEO danışmanlığı hizmeti vermeye başladım. Başarılı olduktan sonra bu işte de devam etme kararı aldım son 2 yıldır. Bu noktada da bir web sitesi nasıl yönetilir ve nasıl getiri sağlar bunun pratiğini yapmaya başladım. Web sektörü bana birçok insan kazandırdı. Çevreme benzer hobilere sahip olduğum insanlar ekledi. Artı üniversite dönemimde ailemden geçinmeden tek başıma giderlerimi karşıladım. Üzerine de biraz para koyup Polonya'da Erasmus yaptım. Telefon ve laptop almam gerektiği dönemlerde kendim karşılayabildim. Arada bir aileme de maddi olarak yardımcı oluyorum. Şimdi de ehliyet almak için gerekli kaynağı yaratmak için çalışıyorum. Belki bir ev ya da araba alamadım ama bu zamana kadar da ekonomik olarak özerk bir hale geldim. Henüz genç olmamı teselli kaynağı olarak görüyorum. Daha yapılacak çok işim var zira.

Hobi olarak başlayan süreçte kişisel anlamda tatmin olacak kadar kazanç sağlamak bile kendimce büyük başarı. Tek gerekli olan unsur severek yapabilmek. Hangi sektör olduğu önemsiz. Sevmeden ne para kazanılır ne de kişisel anlamda o iş size fayda sağlar. Zaman kaybından başka bir şey değil.
EranKucuk

kişi bu mesajı beğendi.

Sinan ÖZBAŞ - Gokbilimi.Net - Her alanda makale, web sitesi içeriği ve editörlük hizmeti.

bayeco06 bayeco06 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 47 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
5 yılda 90.000 tl + yüksek özgüven + kendi imkanlarımla okunmuş bir üniversite

capscroll capscroll WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 164
  • Beğeniler 41 / 54
  • Ticaret 0, (%0)
Son 1 yıldır yazılım odaklı çalışıyorum, 4-5 Yıl öncesinde 30-40'a yakın çeşitli oyunlarda oyun sunucusu açtım kitle yaşı gereği hiç biri sunucu parasını karşılamadı toplasak 50TL gelmiştir. Geçen sene C# diline yoğunlaştım yine bir oyun için eklentiler yazdım oradan 200TL gelmiş sunucu ve host parasını fazlasıyla karşıladı SEO açısından iyi yerlerdeydi rakiplere fark atmıştım fakat oyun biraz düşüşe geçince .xyz alan adına da 80TL dedikleri zaman elimi ayağımı çektim, daha elimde tamamlayıp paylaşmadığım bir kaç büyük eklenti de var. Son 1 aydır PHP'ye yoğunlaştım, freelancer olarak şirketlere uygulama/tasarım hazırlayıp satmayı düşünüyorum ancak bunun öncesinde BTK Akademi'den bildiklerimi doğrulayıp bilmediklerimi öğrenip sertifikamı alacağım, ders devam ediyor eğitimi tamamladıktan sonra bir şeyler yazmaya başlayacağım. Ancak şöyle bir gerçek var çoğu konu bildiğim şeyler olduğu için biraz sıkıyor, sıfırdan başlamış olsaydım rahat rahat izlerdim ama şimdi bazı dersleri atlıyorum bazılarını dinliyorum :)
EranKucuk

kişi bu mesajı beğendi.

webloggi webloggi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Web & Medya
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 2165
  • Beğeniler 925 / 926
  • Ticaret 12, (%100)
Zamanım olsa uzunca anlatmak isterdim ancak tek cümleyle özetlemem gerekiyor;

Bu sektörde her şeyden önemli olan vazgeçmemeyi öğrendim.
EranKucuk

kişi bu mesajı beğendi.

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)
Kazandırdı bir şeyler ama biz yedik hamd olsun.

Zamanında iyi kazanıyordum paypal vs.. devlet el attıktan sonra biraz kazandık hepsini yedik bir şeyler kalmadı aslında para biriktirmeyede gerek yok yalan dünyada varsa yiyeyceksin öldükten sonra yiyemiyorsun.

100 bin den fazla kazanmışımdır tahmini yaklaşık 10 yılda fazla bir beklentim olmadığı için hobi olarak yapıyoruz diyelim kendi masraflarını çıkartsın gerisi önemli değil.
EranKucuk capscroll

kişi bu mesajı beğendi.

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

fortehk fortehk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek satış
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 320
  • Beğeniler 75 / 118
  • Ticaret 0, (%0)
Kazançları kadar kayıplarının da oldukça fazla olduğu bir sektör.
Yeni arkadaşlar için buraya uzun bir makale yazıyordum ki, bir kaç sebepten dolayı vazgeçtim.
Fakat konuya şunları da yazmalı insanlar "NELER KAYBETTİRDİ"
sterk

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al