-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İlerde keşke tek derdim bu olsaymış diyeceksin. Ülkeden gitmek bende istiyorum fakat bir yanımda bir şeylerin değişebileceğini düşünüyor. Neyse umarım şuan ki durumundan daha iyi yerlere gelirsin. Senin yaşadıklarını sen yaşatmazsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Megali
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ah benim güzel kardesim 10 yıl sonra arkana bakıp bu düşüncelerine güleceksin. Belkide bu yıllarına geri dönmek isteyeceksin . Keşke tek derdin bu olsa . Parayı sorun etme . Arkadasla parkta buluş görüş . Kendini soyutlama . Ailenin maddi durumu nasıl kötü mü yoksa para olduğu halde mi boyle
2 kişi bu mesajı beğendi.
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Herkes zaten tavsiyesini vermiş. Ben de senden çok büyük sayılmam ama bir tavsiye vermeden geçmek istemedim. İngilizce öğren. İngilizce kitapları çevirebilecek ve bir çağrı merkezi personeli kadar konuşabilecek kadar iyi olması lazım. B seviye, c seviye falan laf kalabalığına gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
İmalat
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İsyan etme kardeşim,kaderin bu senin ilerdede çok zengin olursun bilemezsin.Boşuna yazıyorsun ne yazarsan yaz o kaderin değişmicek ülkeyi suçlayan var bunlar zaten biz gelmeden belirlenmiş birşeyler konuşmak mantıksız burada.
www.gamerozzi.com TURNUVA YÖNETİCİSİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Beterin beteri vardır diyerek şükretmeliyiz.
Daha yolun başındasınız ve bu hayat hep sınavlardan ibaret.
Eğer bir ailenin durumu iyi ise az harçlık veriyorsa bence bildiği bir şey vardır. Tek taraflı bakmamak gerek derim.
Şu an size yapılan olumsuz eleştiriler ağır geliyordur ancak zamanla bu eleştirileri hatırladığınızda ne kadar doğru olduklarını göreceksiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.