-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitemizde fragman yayınlamak yasal değilmiş bunu öğrendim.
Bugun ifadeye çağrıldım 2 film fragmanı için, iki filmde türk filmi fragman olmasına rağmen neden şikayet ederler anlamıyorum. Fragman yayınlamak adamlara destek olmak dışında ne ifade ediyor anlamıyorum.
İfade verdikten sonraki süreç nedir daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı varsa sonucu ne oldu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Geçmiş olsun dediğiniz gibi yayınlamanız destek veriyor fakat site film sitesi miydi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Film sitesi değil portal gibi bir site izlediğim yada fragmanını gördüğüm filmleri eklediğim bir bölüm oluşturmuştum filmleri tanıtabileceğim. Eklediğim fragmanlarda youtubeden kendi kanallarından bulabiliyorsam ekliyorum yada büyük kanallardan eklemeye çalışıyordum.
saçma bir şekilde şikayet edilmesi beni şaşırttı arama sonuçlarında bile ilk 10 da yokum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de yayınlamıştım yazımın birinde fakat sorun olmadı. İlerleyen zamanlarda sorun olabilir ise kaldırayım mı? Siz videoyu yükleyerek mi paylaştınız yoksa link kullanarak mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Direk youtube üzerinden link verdiyseniz sorun çıkmaması lazım. Millet pandemide iyice kafayı yedi. Önüne gelen en ufak şeyden dava açıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fragmanlara telif atıyorlar. Daha önce de birilerinin başına geldi. Benim de telif ile başım dertte şuan. Temmuzda mahkemem var. Sosyal paylaşım sitemde bir üye şarkı sözü paylaşmış ve yorum olarak da iframe koduyla youtube şarkısı paylaşılmış. Paylaşan ben değilim, eski üyelerden biri ama ifadeye çağrıldım. İfademin sonucu leyhime sonuçlandı. Ama karşı taraf karara itiraz etti. Savcı da bu sefer uzlaşmaya verdi bizi. Uzlaşmada 11bin TL para istediler benden. İşsizim, kirayıcım veremem dedim ama yardımcı olmadılar hiç. 3bin teklif ettim kabul etmediler. Haliyle uzlaşma sağlanamadı ve rapor tekrar savcıya gitti. Savcı da son olarak mahkeme kararı verdi. Şimdi de mahkemede derdimi anlatacam. Kaybedersem suçsuz yere 11bin + mahkeme masraflarını ödemek zorunda kalacam. 20bine yakın bulur heralde o zaman.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya bu nedir kardeşim her adım başı suriyeli dilenci huzur yok bir gelecek yok hala gençlere fragman iframe paylaşıyolar diye dünya borcu yüklüyolar.. Diyecek söz yok