dumanyak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Bence haksızsınız. Mesela ben geçen yayınladığım tasarımı kalıp olarak günlerce kafamda tasarladım. Ama çizmeye gelince yapamadım. Belki yaptım ama güzel olmadı. Neden sadece bu foruma yada 3-5 kişiye bakıyorsunuz? 3-5 kişiye bakıp bütün Türklere tasarımdan özgünlükten anlamıyor demek hiç hoş değil.
Bence google'da Türk grafikerlerin harikalarını araştırın ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amale
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sorun tasarımcılarda değil tasarımcıları yönlendiren biz kullanıcılarda. Eğer düzgün tasarımcı ve düzgün yönlendirmeye çok güzel işler çıkabilir.
Bu konuyu wordpress ile sınırlandırmakta yanlış. Genel konsept'de düşünmek gerekirse bir müşteri tasarımcıya ne yaptırmak istediğini çok doğru ve düzgün bir şekilde anlatamıyorsa bu tasarımcının sorunu değil. En kötü tasarımcıyla bile anlaşsan yapılacak işin ehemmiyetini düzgün bir ifade ile anlaşılabilir bir şekilde anlatılırsa çok güzel işler çıkabilir.
Ben kendi projelerimde ve trendwp olarak bu konuda çok dikkatli davranıyorum eğer tasarımcıya yapacağı işi ön hazırlık olarak tasarım hazırlıyor ve bu standartlara göre hazırlamasını istiyorum ve tasarımı rezerve ediyorum. Genel tasarım bittikten sonra detayla inip profosyonelleştiriyorum.
Henüz dünya standartlarını yakalamış olmasakta çok güzel işler çıkartan tasarımcılar var.
Ha şu bir gerçektir hernekadar sorunlar olmuş olsada trendwp Türkiyede wordpress tema konusunda yön verici bir rol üstlendi biz bu işe girmeden önce yenilik getirmek istiyorduk ve bunu başardığımızı görüyorum.
Mesela curcuna.com buda benim projelerimden birisi bu tasarımı 2-3 sene önce yaptırmıştım ve şuanda hala popülaritesini korumakta. Tasarımda dikkat edeceğimiz nokta biz müşteriler olarak tasarıma bakınca sıkılmamamız lazım. Eğer bir tasarıma 2-3 sene boyunca bakıp sıkılmadıysan hala yeni düzende entellektüelliğini koruyorsa bu işi başarmışsın demektir.
Bu yüzden şuana kadar girdiğim toplam 3 projede başarıya ulaştım diyebilirim. Bunların en başında trendwp ve çok farklı bir sektör olsada curcuna.com'dur. Curcuna.com un tekil ziyaretcisi neredeyse günlük 60 70K'dır. Başarı ölçümü buysa biz bu işi başardık diyorum.
Hadin selametle.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Takipçi Satın Al
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
premium diye satılan yabancı temalara bak peş para etmez
ama anarschi spaksu aorhan temalarına bakarsanız gayet iyi temalar
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İki cevabım var.
Emek hırsızları ve tembellik/üşengeçlik.
Onun dışında ülkemdeki insanlardaki hayal gücü çok fazla. Fakat o kadar tembeliz ki, "kim uğraşacak ki ya?" işine döndürüyoruz.
Japon: Kimse yapamadıysa kesin ben yapmalıyım.
Türk: Kimse yapamadıysa ben nasıl yapayım ?
2 kişi bu mesajı beğendi.