shisha
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir yerden başlamadan acemilikten kurtulamazsın. Güzel bi domain düşün harekete geç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşte hocam ücretsiz domain'lerle başladım şimdi. Öğrendikçe, çevremi genişlettikçe bu işi geliştireceğim. Sonrasında kendi adımda güzel domain alacağım. com.tr çok hoş geldi. Kesin ondan yaparım ileride :)
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Bunu tamamen kendin bulman zor değil, yani içeriğin nasıl olacağına dair sınırları çizmek tamamen senin elinde.
Sen hangi tür portal ve blog sitelerinde daha çok vakit geçiriyorsun, yani hangi türden içerikler seni sitede daha çok tutuyorsa (yeteneklerini ve becerilerini de değerlendirip) o yönde içerikler oluşturabilirsin.
Burada şunu öneririm ki, eğer kişisel ve web günlüğü tarzında takılacaksan, keskin bir kategori belirleme. İnsanlar seni samimiliğinden ve hayata bakış açından ötürü takip edebilirler. Ama bir kategoriye odaklı olarak başlarsan da, çizgilerini ilk yazını yazmadan önce belirlemelisin, sonraları sıkıntıya düşmemek için.
Kişisel blogta reklam olur mu, olmaz mı veyahut ben en başlarda reklam düşünmüyordum koysam etik olur mu falan muhabbeti tamamen senin elinde ve bu kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum. :)
Ev senin, araba senin, istediğin zaman gir, çık, gez, dolaş, boz değiştir. :)
İyi bloglamalar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital İşler
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben başlık açtığımda bana bu sıfatı layık gördüler.Hani ben bir site kuruyorum o adam olmadan başka bir projeye atlıyorum vs Gerçekten bundan kaybettiğimi anladım ve daha düzenliyim artık.Tavsiyeleri hayatıma uyguladım.Özetle bu :)
www.stratejiksozluk.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam kesinlikle wordpress öneririm . Bİldiğim kadarıyla wordpress.com 'dan ücretsiz de alınabiliyor