lostyazilim

Dün xperia p aldım ama pil yetmiyor bana(

44 Mesajlar 17.904 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

yemrekoc yemrekoc Php Dev. Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanlığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 29 / 42
  • Ticaret 5, (%100)
Akilli telefonlarin 1 ay batarya acilma suresi vardir tam performansi ilerleyen zamanlarda alirsiniz.

wmaraci
reklam

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

yemrekoc adlı üyeden alıntı

Akilli telefonlarin 1 ay batarya acilma suresi vardir tam performansi ilerleyen zamanlarda alirsiniz.

Tesekkur ederim hocam. bir kac yerde okudum bunu insallah oyle olur.

Mertcan Mertcan Hayat kısa, kuşlar uçuyor Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yatırım
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5426
  • Beğeniler 39 / 1529
  • Ticaret 38, (%100)

Gladiotta adlı üyeden alıntı

Tesekkur ederim hocam. bir kac yerde okudum bunu insallah oyle olur.

Dostum bence yarın bir aldığın yere git, değişimini talep et. Yeni cihaz verirlerse şanslısın, belki fabrika çıkışlı bir hatadır. Bazen bu sorun yazılımsalda olabiliyor. Turkcell'de çalışıyorum, ilk 2 ay teknik serviste bulundum şarj sorunuyla gelen cihazlara batarya ölçümü yapıp batarya değerleri normal ise yazılım güncellemesi yapıp geri gönderiyorduk. Yani servise gönderilirse yapılacak işlem büyük ihtimal bu. Israrcı ol belki değiştirirler, daha 2 günlük telefon.

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.

MehmetTURK MehmetTURK Kronik Depresif Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Bende değişim talep etmenden yanayım.Ekran parlaklığı düşükken wifi 3g kapalıyken bir telefonun 4 saat şarjı gitmesi normal değil.İlerde birşey iddia edemezsin.Ama şimdiden verip değişip talep edersen yeni bir cihaz verebilirler .Bu %90 üretim hatasıdır ve büyük ihtimalle değiştirirler.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

Mertcan adlı üyeden alıntı

Dostum bence yarın bir aldığın yere git, değişimini talep et. Yeni cihaz verirlerse şanslısın, belki fabrika çıkışlı bir hatadır. Bazen bu sorun yazılımsalda olabiliyor. Turkcell'de çalışıyorum, ilk 2 ay teknik serviste bulundum şarj sorunuyla gelen cihazlara batarya ölçümü yapıp batarya değerleri normal ise yazılım güncellemesi yapıp geri gönderiyorduk. Yani servise gönderilirse yapılacak işlem büyük ihtimal bu. Israrcı ol belki değiştirirler, daha 2 günlük telefon.

başka çarem yok yarın öyle yapacağım.

4411 adlı üyeden alıntı

Bende değişim talep etmenden yanayım.Ekran parlaklığı düşükken wifi 3g kapalıyken bir telefonun 4 saat şarjı gitmesi normal değil.İlerde birşey iddia edemezsin.Ama şimdiden verip değişip talep edersen yeni bir cihaz verebilirler .Bu %90 üretim hatasıdır ve büyük ihtimalle değiştirirler.

hocam bide az önce cafede xp üzerinde denedim root oldu restart gitti telefonda. ama nasil anlarim rootlu oldumu ya yok? bide super user diye alan oluşmadı ayarlarda. kendimde 64 bit win 7 driveri yüklemiyor.

• Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
İşletim sistemlerine bağlı olarak değişiyor bunlar.Benim kullandığım cihazda xp'de rootlanmıyor mesela.Root Checker programı ile root olup olmadığınızı anlayabilirsiniz.Ama Superuser veya SuperSU yoksa büyük ihtimal root olmamış demektir.Buyrun Root Checker

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=tr

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

4411 adlı üyeden alıntı

İşletim sistemlerine bağlı olarak değişiyor bunlar.Benim kullandığım cihazda xp'de rootlanmıyor mesela.Root Checker programı ile root olup olmadığınızı anlayabilirsiniz.Ama Superuser veya SuperSU yoksa büyük ihtimal root olmamış demektir.Buyrun Root Checker

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=tr

sorry! this device does not have proper root acess. Olmamış, galiba. Yedekleme ekranı geldi, sonra kapandı açıldı. Programda da rootlandı yazıyordu. Yarın xp üzerinde tekrar bakarim. win 7 64bite sony programı kurulu ama driveri göstermiyor. Usb kablosunu takdiğimda sony android diye driverde görünüb 3saniye sonra kayboluyor.

ayrıca *#*#7378423#*#* lada baktim root oluna bilir yaziyor.

Ek Olarak:

durancan adlı üyeden alıntı

hocam illumination diye bir eklenti var markette onu indirip aktif edin alttaki ışıklar için.
batarya olayına gelirsek "switch memory booster " diye bir uygulama var satın alın bu uygulama belirlenen zaman dilimlerinde rami sıfırlıyor. Yani arkaplanda çalışan uygulamaları kapatıyor otomatik.(bende 10dk da bir yapıyor mesela ). Ve en önemlisi ise ayarlar/uygulamalar/çalışan uygulamalar kısmına gelin sistem uygulamaları hariç hepsine tıklayıp "durmaya zorla " deyin aynı yerde ön belleğe alınmış uygulamalarıda görürsünüz yada alttaki orta tuşa basılı tutun orda da çıkar.

ayrıca bu kadarla bitmiyor akıllı telefon kullanıyorsanız ya hız yada görsellik olarak seçmek zorundasınız ,canlı duvar kağıtları , launcher ler filan hep batarya düşmanıdır. ve son olarak en az 1400MA batarya öneririm. :)

Teşekkür ederim hocam. Buda bana ders olsun :) bundan sonra alırken ilk olarak batarya gücüne bakacağım. ikinci günü aldığımın ama doğru şekilde kullanmadim bile. şarj olayı sinir bozucu

• Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Hocam SuperSU pro linkini vereceğim ama full pro linki vermek yasak sanırım.http://www.androidhatti.com/supersu_pro_v1_25-t2020.html
Sitem üzerinden indirebilirsiniz.Bunu kurun ve ardından root erişimi isteyen bir uygulama kurun tavsiyem root toolbox uygulamasıdır.Ya da siz istediğiniz bi tane kurun ve deneyin.Root erişimi ister ve SuperSU erişim ekranı çıkarsa rootlamışsınız demektir.

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

4411 adlı üyeden alıntı

Hocam SuperSU pro linkini vereceğim ama full pro linki vermek yasak sanırım.http://www.androidhatti.com/supersu_pro_v1_25-t2020.html
Sitem üzerinden indirebilirsiniz.Bunu kurun ve ardından root erişimi isteyen bir uygulama kurun tavsiyem root toolbox uygulamasıdır.Ya da siz istediğiniz bi tane kurun ve deneyin.Root erişimi ister ve SuperSU erişim ekranı çıkarsa rootlamışsınız demektir.

root olmamış hocam :( avast güvenlik duvarını etkinleştirmek içinde root istiyor. bir kaç uygulamadada.

• Üyelik 05.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 924
  • Beğeniler 219 / 226
  • Ticaret 24, (%100)
Bootloader unlock yapmanız lazım öncelikle.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al