-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Seo konusunda uzman arkadaşlara sormak istediğim bir konu var.
[*]1 site 1-2 ayda Alexa'da 2000 li sıralara nasıl yükselir?
[*]Her kopyalayıp yayınladığı yazı nasıl olurda google aramalarında ilk sıralarda yer alabilir?
[*]Üstelik bunu yapan kişi seo hakkında sıfır bilgiye sahip!
SEO hakkında yanlış mı yönlendiriliyoruz?
* Site-lerin adresleri sadece SEO konusunda tatminkar cevaplar verebilecek arkadaşlara verebilirim.
digibakers.com - the power of thinking small...
alcnmedia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Seo banada yalan gibi geliyor aslında ne yaparsam yapim ne kadar para werirsem werim google backlinkim 0 ve artmıyo
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ahmet Tokyüz adlı üyeden alıntı
Al benden de o kadar, +200 tane özgün makale girdim kimileri 3000,4000 kelime fakat gene yok gene yok arkadaş, 30-40 tekil'i bir türlü geçemiyoruz. :o
Üstlelik Google'ın yeni algoritmasına rağmen dimi? Al benden sana bir tavsiye. Yazılarını sürekli güncelle. Hem içerik olarak kısaca eklemeler yap hem de tarih olarak güncelle. Daha üst sıralarda çıktığını göreceksin.
Bu SEO mu şimdi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Herşey'e kısa bir açıklama getireyim.
Site İçi Seo etkisi (3x)
Site Dışı Seo Etkisi (2x)
Toplam (5x) Herşeyi adam akıllı yaparsan yapıp uzman kişilere yaptırırsan.
Ama şöylede bir şey var adam pr5 15 siteye blog tanıtımını 50 liraya yapıyor.
Şimdi Adam ucuza yapıyor diye 30 kişi satın alıyor. Site çöp site oluyor.
Yani Site İçi Seo'nuz (3x) olsa
Site dışı Seonuz basit paragöz insanlara yaptırdığınız işlem (0x)
Herşeyin uzmanı var mesela en basit örnek warez sitem var ilk başlar 300 hit vardı haftaiçi gerek sosyal imleme gerek blog tanıtımı derken sitemin hiti 3k'ya çıktı =)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
valla kardeş kimse ekmeğine laf ettirmez :D seo dediğimiz olay arama motoru optimizasyonu mantık olarak. Ama hakikatan dediğin gibi bazen bazı siteler acayip yükseliyor. Buna anlam vermek zor gerçekten google onu ilk sıraya koyuyor.
Bana sorarsan rekabetin az olduğu ve ilerde çok hit sağlayacak kelimelerden bir keywords domain alırsan ve gayet güzel bol içerikli hatta bol içerik yanına blockquote içine alıntı içerik de koyarsan yani içeriğin bol olursa google seni ilk sıraya atıyor direk.
Ama ben google ile empati yaptımda şunu fark ediyorum diyorum ki asıl kaynağı yazan içeriği yazan adam seodan anlamaz ki. Ama seodan anlıyan adam genellikle işin hit ve para yönüne bakar kullanıcı ise asıl bilgiye ulaşamaz ve benim seo dediğim şeyi meslek edinmiş insanlar var bundan para kazanıyorlar yada milleti sömürüyorlar. Ben bu zamana kadar seo dediğim şey ortaya koydum peki kullanıcılar doğru bilgiye ulaşabildimi ? seosu olan üst sırada asıl bilgi olan alt sırada. -ee o zaman arkadaşım ben bir yerde hata yapmışım. Artık seo değil bilgi çokluluğu ve o bilgi hakkında ilk yazı yazmak kullanıcıların o siteye girdiğinde o yazıyı okuyor mu doğru bilgiye ulaşıyormu acaba dedim ve artık algoritmayı kaliteli içerik yönüne çektim ve artık seoyu 2. plana attım.
Empati yaptığımda çıkan sonuç üstteki paragraf.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yani oradan buradan link alarak mı 3000 kişiye çıktı.
Bu mu yani yıllardır sayfalar dolusu tartıştığımız, adına yüzlerce kitap yazılmış SEO dediğimiz şey bu kadar basit mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** H**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
SEO - SMO
Google güncellemesini takip edenler esasen artık SMO uzmanlığı yapmaktalar. Yani Sosyal Medya Optimizasyonu.
Yayımladığınız makaleleri sosyal ağlarda paylaşıyor ve en önemlisi Paylaşılmasını sağlayabiliyorsanız sizinde yazdığınız makaleler her daim ilk sayfada olur. Site içi Optimizasyon çalışmalar zaten olmazsa olmazlardandır.