lostyazilim
tr.link

Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız ? Sineblog.net Yayında !

30 Mesajlar 4.707 Okunma
acebozum
tr.link

SweetLove SweetLove WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Free Stylee
  • Mesajlar 373
  • Beğeniler 6 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

dbc35 adlı üyeden alıntı

Hayır o arkadaşın bir suçu yok ben yaptım. :D Ama özür dilerim. :) Gerçi sitemiz daha yeni sayılır. Bende yeni ilgilenmeye başladığım için, konusunuda görünce dayanamadım ve düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece. :) Başka bir niyetim yoktu.. (:
Beğenmenize gerçekten bizde çok mutlu oluyoruz. Umarız ki sizlerle ileride daha iyi olacağız.
Saygılar.
:)

Burda şimdi fatmagülün suçu ne arkadaşım:D:D

wmaraci
reklam

Keer Keer Technology Business ♥ Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 717
  • Beğeniler 108 / 37
  • Ticaret 0, (%0)

filmizle adlı üyeden alıntı

+1 Güzeldi. bu :)

http://www.teknowebs.net Teknoloji Ve internet

Melek Melek Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)
Teşekkürler arkadaşlar beğeniniz için.. :)

Sinan YORULMAZ adlı üyeden alıntı

Güzel bir blog, bence film severler çok ilgi gösterecektir. İlla film paylaşmanız gerekmiyor.

TechnicMan adlı üyeden alıntı

Tam istediğim gibi bir site, böyle siteleri zar zor buluyoruz. Film izleme olmadan kendilerini bir yere getirmek isteyen bir ekip ve en iyisini yapıyorsunuz. Tema hakkında konuşmuyorum bile. :)Sık kullanılanlara girdi bile. :)Başarılar dilerim.

Film izleme sitesi de açmıştım fakat bir süre sonra beni sıkıyor online film işi :) Bu daha keyifli oluyor.. :) Ayrııca ekip demek için küçük bi çekirdeğiz daha.. Siteyi açarken çoklu yazar olayı düşündüm ama yazacak kişileri bulamadım şuanda 2 kişiyiz (dbc35).. Müsait zamanlarında izlediği filmleri yorumlayabilecek olanlar varsa pm atmaları yeterli :)

endream adlı üyeden alıntı

Takipte olduğum bi site, başlıklar da güzel :) Başarılarr.

Başlıkları filmlerin içinde ki repliklerden seçmeye gayret ediyorum. Bu anlamda da sizin sitenizden faydalanıyorum.. Teşekkürler :)

dbc35 adlı üyeden alıntı

Hayır o arkadaşın bir suçu yok ben yaptım. :D Ama özür dilerim. :) Gerçi sitemiz daha yeni sayılır. Bende yeni ilgilenmeye başladığım için, konusunuda görünce dayanamadım ve düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece. :) Başka bir niyetim yoktu.. (:
Beğenmenize gerçekten bizde çok mutlu oluyoruz. Umarız ki sizlerle ileride daha iyi olacağız.
Saygılar.
:)

Sayın edi, yapmışsın açılış konuşmanı :p

seyyahelma seyyahelma Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / K
  • Meslek "
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 2 / 19
  • Ticaret 1, (%100)

filmizle adlı üyeden alıntı

alicin12 adlı üye arkadaşımız size karşı, "konuyu horlatmışsın" deyince, tam tersi konuya ben cevap yazdığım için sizi savunmuştum ama neyse..

PSiKoMaNYaH adlı üyeden alıntı

Sayın edi, yapmışsın açılış konuşmanı :p

Hee öyle oldu. :p

wmaraci
wmaraci

endream endream DiziFilmReplikleri.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Alexa'da neden very slow olarak gözüküyor? Benim sitemde slow gözüküyor da sebebini biliyor musunuz merak ettim? Kaç tane aktif eklentiniz var?

• Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)

endream adlı üyeden alıntı

Alexa'da neden very slow olarak gözüküyor? Benim sitemde slow gözüküyor da sebebini biliyor musunuz merak ettim? Kaç tane aktif eklentiniz var?

Google page speed'de 65 falan gösteriyor hızı. Bu durum canımı sıkmıyor değil.. Ama malesef sebebini bilmiyorum. Sitede aktif olarak 12 adet eklenti kullanıyorum çokta fazla değil aslında

b3yaz b3yaz WMAracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2048
  • Beğeniler 69 / 125
  • Ticaret 18, (%100)
Domain güzel ama Tema daha bi güzel Başarılar

GoogleDoktoru GoogleDoktoru Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 3 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Film benim için her zaman bir kültür olmuştur.Korsana karşı bir insanım külütürümün kirletilmesini istemem.Bu yüzden benden sizlere tam destek.Online filmleri yayınlamak yerine böyle bir platform oluşturmak,güzel bir fikir olmakla birlikte tamamen yasal :)

En önemlisi hit alamasanız bile üzülmeyin zaten bu işi hit için yapmayın siz zevk alıyorsanız sorun yok.Siz bu işi severek yaptıkca insanlar yavaş yavaş sitenize takılacaktırlar.

Gerçekten güzel bir fikir...

Bende elimden geldiğince destek vermeye çalışacağım.

Birkaç önerim var aslında;
Mesela filmlerden trailer'lar yayınlayabilirsiniz.filmden çokca karaler yayınlayabilirsiniz.Film hataları üzerinde durup kendi yorumunuzu katıp ele alabilirsiniz.

Umarım başarılı olursunuz.SEO üzerine bir sorunuz olursa ben buralardayım veya sitemden bana ulaşabilirsiniz.

Başarılar ve bol hitli günler!

• Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)

b3yaz adlı üyeden alıntı

Domain güzel ama Tema daha bi güzel Başarılar

Çok teşekkür ederim. İnş başarılı oluruz :)

GoogleDoktoru adlı üyeden alıntı

Film benim için her zaman bir kültür olmuştur.Korsana karşı bir insanım külütürümün kirletilmesini istemem.Bu yüzden benden sizlere tam destek.Online filmleri yayınlamak yerine böyle bir platform oluşturmak,güzel bir fikir olmakla birlikte tamamen yasal :)

En önemlisi hit alamasanız bile üzülmeyin zaten bu işi hit için yapmayın siz zevk alıyorsanız sorun yok.Siz bu işi severek yaptıkca insanlar yavaş yavaş sitenize takılacaktırlar.

Gerçekten güzel bir fikir...

Bende elimden geldiğince destek vermeye çalışacağım.

Birkaç önerim var aslında;
Mesela filmlerden trailer'lar yayınlayabilirsiniz.filmden çokca karaler yayınlayabilirsiniz.Film hataları üzerinde durup kendi yorumunuzu katıp ele alabilirsiniz.

Umarım başarılı olursunuz.SEO üzerine bir sorunuz olursa ben buralardayım veya sitemden bana ulaşabilirsiniz.

Başarılar ve bol hitli günler!

Bu konuda benimle aynı düşünen insanları bulmak gerçekten mutluluk verici.. İlk başta çoğu kişi hit alamazsın bu şekilde online film sitesi aç dediler. Fakat ne yalan söyleyeyim 10 kişi bile okusa yazılarımı mutluluk duyarım.. Sonuçta siteye gelen kişilerin amacı filmle ilgili bilgi almak ve bu 10 kişi bunun bilincinde olan film sever insanlar olacağı için daha yararlı ziyaretçi oluyorlar :) Çoğu filmde fragman yayınlamaya çalışıyorum fakat unuttuklarım olabiliyor.. Ayrıca filmlerle ilgili de 10'a yakın resim paylaşmaya özen gösteriyorum..

Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.. Seo konusunda yardım için mutlaka danışacağım size teşekkürler tekrardan :)

senininternetin senininternetin Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Computer Engineer Student
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 427 / 159
  • Ticaret 7, (%100)
hayırlı oslun kardeşim..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al