lostyazilim
tr.link

TTNet 8 gündür internet yok.

26 Mesajlar 6.264 Okunma
lstbozum
tr.link

hackxien hackxien WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İçerik Yöneticisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 50 / 90
  • Ticaret 0, (%0)
en iyisi uydunet,dert yok sıkıntı yok 4 senedir ;)

wmaraci
reklam

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)
Türkiye şartlarında maalesef *****'ten daha iyi bir alternatif olacağını düşünmüyorum. İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşıyorsanız ve varsa; hiç düşünmeden Turkcell Superonline'ı öneririm. Bu arada birkaç gündür *****'in bakım çalışması varmış birçok yerde.

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

şuan içinde superonline turk ******* alt yapısı kullanıyor bir sıkıntı olursa yine *****in ekibi inceliyor :)

Turkcell Superonline, fiber internet başta olmak üzere kendi alt yapısıyla hizmet veren bir şirkettir. Türk *******'un alt yapısını falan kullanmıyor. Zaten Türk ******* alt yapısını kullansa, Türkiye'nin tüm şehirlerinde olur değil mi? :) Birçok bölgede Turkcell Superonline fiber internet yok.

Kendi alt yapılarını kullandıkları için özellikle fiber internet konusunda hızla büyüyor ve ilerliyorlar. Çalışmaları devam ediyor. Alt yapıları ile ilgili bilgiyi kendilerine sorarak da alabilir ya da Vikipedi'den inceleyebilirsiniz. Turkcell Superonline'ın Türk ******* alt yapısı ile hizmet verdiğini düşünen çok kişi var ama yalnız değilsiniz. Maalesef yanlış bilgi.

Ekleme: Yanlış anlaşılma olmaması açısından eklemek istedim. Superonline, fiberde kendi alt yapısını kullanıyor. ADSL hizmeti hemen hemen her yerde var ve sadece ADSL'de *****'i kullanıyorlar.

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)

Atakan adlı üyeden alıntı

Türkiye şartlarında maalesef *****'ten daha iyi bir alternatif olacağını düşünmüyorum. İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşıyorsanız ve varsa; hiç düşünmeden Turkcell Superonline'ı öneririm. Bu arada birkaç gündür *****'in bakım çalışması varmış birçok yerde.

Müşteri hizmetlerine "İstanbul gibi bi yerde 0.56 megabit hizmet veriyorsunuz bu mu sizin kaliteniz" dedim. Haklısınız dedi sustu. :D Keşke haklı olmasamda sorun yaşamasam diyorum bazen (:

• Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

miharbisukarak adlı üyeden alıntı

Müşteri hizmetlerine "İstanbul gibi bi yerde 0.56 megabit hizmet veriyorsunuz bu mu sizin kaliteniz" dedim. Haklısınız dedi sustu. :D Keşke haklı olmasamda sorun yaşamasam diyorum bazen (:

Hocam İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız, hiç düşünmeden Superonline'a geçin derim :)

wmaraci
wmaraci

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 121 / 106
  • Ticaret 6, (%100)

Hocam İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız, hiç düşünmeden Superonline'a geçin derim :)

Esenyurt'ta yaşıyorum. Bulunduğum bölge de hizmet verebilecekleri bir altyapıları yok şuan için. Geçen ay Süperonline'dan arandım geçmek istermisiniz dedi. Oturduğum bölgeyi tarif ettim, teşekkür edip kapattı.
Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)

Superonline da TTNet altyapısı kullanıyor diye biliyorum?

Simurg Simurg Yazılım Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1109
  • Beğeniler 169 / 168
  • Ticaret 19, (%100)
hotspot ya daultrasurf programını deneyerek girin internete

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

Yanlış bilgi vermeyelim.
Turkcell Superonline, fiber internet başta olmak üzere kendi alt yapısıyla hizmet veren bir şirkettir. Türk *******'un alt yapısını falan kullanmıyor. Zaten Türk ******* alt yapısını kullansa, Türkiye'nin tüm şehirlerinde olur değil mi? :) Birçok bölgede Turkcell Superonline fiber internet yok.

Kendi alt yapılarını kullandıkları için özellikle fiber internet konusunda hızla büyüyor ve ilerliyorlar. Çalışmaları devam ediyor. Alt yapıları ile ilgili bilgiyi kendilerine sorarak da alabilir ya da Vikipedi'den inceleyebilirsiniz. Turkcell Superonline'ın Türk ******* alt yapısı ile hizmet verdiğini düşünen çok kişi var. Maalesef yanlış bilgi.

Abi şöyle bilgi aktarayım geçenlerde aramıştım bende superonline geçmek istiyordum ben sordum Edirnede fiber neden yok dedim bana Adsl var Edirnede *************'un fiber hizmeti yok gibi bir şey söyledi bende sordum Superonline Turk******* altyapısı ilemi hizmet veriyorsunuz evet adsl hizmeti alabilmeniz için ************* altyapısı gerekli gibi bir bilgi aktardı bende sonra eğer böyleyse bir sıkıntı olursa tt'nin ekibi gelip bakıyor değilmi dedim eve tt'nin ekibi geliyor dedi benada bu bilgiyi aktardılar bende super online almaktan vazgeçtim zaten geçicek olsam 20 megabit'in altında hızı olan paket almam zaten şuan evdeki ***** 16 megabit var.

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
Yazmışsınız zaten. Pardon, okumamıştım. :rolleyes:

• Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

Onur89TR adlı üyeden alıntı

Superonline da TTNet altyapısı kullanıyor diye biliyorum?

Üst kısımdaki mesajımda da söylediğim gibi Superonline, kendi alt yapısını kullanıyor. (Fiber internetten bahsediyorum bu arada. ADSL'de *****)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Abi şöyle bilgi aktarayım geçenlerde aramıştım bende superonline geçmek istiyordum ben sordum Edirnede fiber neden yok dedim bana Adsl var Edirnede *************'un fiber hizmeti yok gibi bir şey söyledi bende sordum Superonline Turk******* altyapısı ilemi hizmet veriyorsunuz evet adsl hizmeti alabilmeniz için ************* altyapısı gerekli gibi bir bilgi aktardı bende sonra eğer böyleyse bir sıkıntı olursa tt'nin ekibi gelip bakıyor değilmi dedim eve tt'nin ekibi geliyor dedi benada bu bilgiyi aktardılar bende super online almaktan vazgeçtim zaten geçicek olsam 20 megabit'in altında hızı olan paket almam zaten şuan evdeki ***** 16 megabit var.

Türkiye'de kendi alt yapısını kullanan 3 ISP var. *****, Turkcell Superonline ve Uydunet. Bu arada yanlış anlaşılma olmaması için buraya da yazayım. Fiber internette kendi alt yapıları var Superonline'ın. ADSL'de *****. Ben yanlış anlamış ya da atlamışım galiba. :)

Smile ADSL, Biri ADSL, Turk Net ADSL ve Doping ADSL gibi sağlayıcılar ***** alt yapısını kullanmakta.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al