-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Google bu günlere 1 günde gelmedi. Bu bir süreç işidir.
Geliyoo da zamanla iyi yerlere gelecektir diye umut ediyorum.
.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Geliyoo projesi ne kadar eksiklikleri olsada, kullanılan scriptin üstüne gerekli yatırımları yapıp yeni özellikler, girişimler, projeler (gerçekleşen, gerçekleşmeyen veya gerçekleşmek üzere olan) geliştiren bir yapıya sahip.
Eksiklikleri yok mu? Tabii ki var. Ama bunlar da zamanla gördüğümüz hataları, eksiklikleri taraflarına bildirmemiz ile düzelecek yada düzeltilecek şeyler.
Ortada bir proje var, bir emek var ve bu emeğin üstüne gelişmeler devam etmekte. Bekleyip görmekte fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İnşaat Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Çok iyi arama motoru yapan varsa çıksın görelim...
Ağzı olan konuşuyor :)
Geliyoo Ekibine Başarılar Dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Her ne olursa olsun bir hevesle aynı zamanda büyük düşünürek zor bir işe kalkışmışlar eksikleride zamanla az çok kapatabilirler.
sen gidipte google demiyelimde yandex vs. ile kıyaslıyorsan aklından zorun var demektir. Geliyoo için arkadaşların benim gözümde astronomik olarak nitelendirebileceğim yatırımlarla bu işe girdiği konuşuluyor bunlar pek inandırıcı değil tabi belli bir sermaye koyulmuştur ancak gerçekçi olmak lazım.
Şuan site tam olarak hazır olmamasına rağmen bellı bır alt yapının kurulmaya başlanmasıyla tabikide egoları biraz yükselmiş olabilir yada daha kurumsal davranmaya çalışıyorda olabilirler siz sıradan bir blog sitesi açtığınızda bile ortada yüzlerce blog sitesi varken farklı birşeyler yapacağınıza inanarak başlamıyormusunuz.
bir tema bulup onu editleyerek nasıl olmuş diye konu açan zihniyetlerin,html css tasarım hazırlayarak ben webmasterım diye geçinenlerin,bir ikonla font indirip logo hazırladığını düşünenleriin,domain hosting alıp ücretsiz dağıtılan temaları kullanarak projem var diye geçinenlerin ki oluyorda birilerinin çıkıp arama motoru oluşturmaya çalışması bazılarının neden gücüne gidiyor anlam veremedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Operatör
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Şimdi ben herşeyi geçtim de, verilen bütün kaynaklarda Geliyoo'nun kurucusunun 1997 doğumlu olup Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu olduğu yazılmış. Ben 1996 doğumlu olduğum halde, henüz 12(Lise Son)de iken, bu adam nasıl oluyorda ODTU'yü bitirip mühendis oluyor anlamadım.:D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
google yeni başladığında şimdiki algoritması var mıydı? yada yandexin var mıydı?
geliyoo sonuçları doğru vermiyor ama zamanla olacak şeylerdir eğer türkler bğyle yaparsa zaten olacaklar belli
sizin onlara eksikliklerini bildirmeniz gerekirken neler yapıyorsunuz sonrada neden türkiyenin arama motoru yok diyorsunuz