lostyazilim

Joomla mı WP mi veya sizin önerileriniz ?

51 Mesajlar 8.423 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ByMutLu ByMutLu Kişisel mesajım -_- Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek TİCARET
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 4 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
tema konusunda joomla güzel ama seo konusunda ve tema ikisi bir arada olsun diyorsan wp nin üstüne tanımam.

http://www.ankarabahceduvari.net
wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

ByMutLu adlı üyeden alıntı

tema konusunda joomla güzel ama seo konusunda ve tema ikisi bir arada olsun diyorsan wp nin üstüne tanımam.

SEO ile içerik yöneticisinin ne alakası var? Hadi Joomla desen anlarım, hazır olarak SEO ayarlamaları yapabilme imkanıyla geliyor ama Wordpress ile SEO arasındaki ilişki nedir?

kaderebak kaderebak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 21 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Joomla nın üzerine açık kaynak CMS şuan dünya üzerinde yok , joomla karışıktır. İlk kullanan kişinin garibine gider. Fakat kullandıkça anlar kaliteyi.

Wp nin tercih edilmesindeki en büyük neden kullanımının basit oluşudur.

Herkes kullandığı sistemi met eder, fakat tek gerçek joomla dır. Tabi bu benim kişisel görüşüm , kimsenin sistemini kötüleme gibi bir lükse sahip değilim.

bir kaç örnek vereyim , joomlada bir bileşen vardır adı K2 , bu bileşen ile , ne hayal ediyor isen onu yaparsın :D

Haber sitesimi ? İlan sitesimi ? Alışveriş sitesimi ? Film sitesimi ? Download sitesimi , aklına ne geliyor ise bir iki ayar ile her işlevi görür.

İçinde bir reklam yönetimi vardır ki , çoğu reklam firmalarına taş çıkarır.

Bir modül sistemi vardır ki modülü alttamı,üsttemi ortadamı , bir sayfada mı , tek sayfadamı , her sayfadamı , kayıtlı üyeye mi , kayıtsız üyeye mi , yoksa senin belirlediğin grubamı gösterirsin , içine php kodmu koyarsın , site yap içine koy o kadar diyebilirim :D

Bir menü sistemi vardır ki , menüye , aklına gelebilecek her şeyi entegre edebilirsin.

Bir üye yönetimim sistemi vardır ki , Wp kıyısından geçemez.

Bir veri tabanı yapısı vardırki , 12 gb veride tık demez. (Benim vardı zamanında)

Bir eklenti sistemi vardırki , wp de dahil tüm forumlar ile entegre çalışır.

Makale sistemini anlatmayayım bile.

oooo anlat anlat bitmez.

Joomla Anlatılmaz Yaşanır :D
ostimhosting

kişi bu mesajı beğendi.

http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.

kumser kumser Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 26 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

kaderebak adlı üyeden alıntı

Joomla nın üzerine açık kaynak CMS şuan dünya üzerinde yok , joomla karışıktır. İlk kullanan kişinin garibine gider. Fakat kullandıkça anlar kaliteyi.

Wp nin tercih edilmesindeki en büyük neden kullanımının basit oluşudur.

Herkes kullandığı sistemi met eder, fakat tek gerçek joomla dır. Tabi bu benim kişisel görüşüm , kimsenin sistemini kötüleme gibi bir lükse sahip değilim.

bir kaç örnek vereyim , joomlada bir bileşen vardır adı K2 , bu bileşen ile , ne hayal ediyor isen onu yaparsın :D

Haber sitesimi ? İlan sitesimi ? Alışveriş sitesimi ? Film sitesimi ? Download sitesimi , aklına ne geliyor ise bir iki ayar ile her işlevi görür.

İçinde bir reklam yönetimi vardır ki , çoğu reklam firmalarına taş çıkarır.

Bir modül sistemi vardır ki modülü alttamı,üsttemi ortadamı , bir sayfada mı , tek sayfadamı , her sayfadamı , kayıtlı üyeye mi , kayıtsız üyeye mi , yoksa senin belirlediğin grubamı gösterirsin , içine php kodmu koyarsın , site yap içine koy o kadar diyebilirim :D

Bir menü sistemi vardır ki , menüye , aklına gelebilecek her şeyi entegre edebilirsin.

Bir üye yönetimim sistemi vardır ki , Wp kıyısından geçemez.

Bir veri tabanı yapısı vardırki , 12 gb veride tık demez. (Benim vardı zamanında)

Bir eklenti sistemi vardırki , wp de dahil tüm forumlar ile entegre çalışır.

Makale sistemini anlatmayayım bile.

oooo anlat anlat bitmez.

Wordpress vardır, sana hiçbir seçenek sunmaz ve bu yüzden oldukça basit ve kullanımı kolaydır :D
Eklenti, tema olaylarını söylemiyorum tabi. Wordpress'te pro çalışırsan istediğin türde siteyi yapabilirsin ve her zaman kolay kullanımına devam edersin.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 21 / 78
  • Ticaret 4, (%100)

kumser adlı üyeden alıntı

Wordpress vardır, sana hiçbir seçenek sunmaz ve bu yüzden oldukça basit ve kullanımı kolaydır :D
Eklenti, tema olaylarını söylemiyorum tabi. Wordpress'te pro çalışırsan istediğin türde siteyi yapabilirsin ve her zaman kolay kullanımına devam edersin.

Joomlanın zor olduğunu kim söylediki ? Sadece karışıktır dedim bunuda ilk başlayanlar için ifade ettim.

Benim joomla ile 30 sn yaptığım işlemi wp de 10 dakikada yapamazsın. Örnekler çoğaltılır.

http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.

kumser kumser Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 26 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

kaderebak adlı üyeden alıntı

Joomlanın zor olduğunu kim söylediki ? Sadece karışıktır dedim bunuda ilk başlayanlar için ifade ettim.

Benim joomla ile 30 sn yaptığım işlemi wp de 10 dakikada yapamazsın. Örnekler çoğaltılır.

karışık işte ben neden bahsediyorum burda? kullanıcı deneyimsiz olsa da wordpress'i kolaylıkla kullanır

• Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 21 / 78
  • Ticaret 4, (%100)

kumser adlı üyeden alıntı

karışık işte ben neden bahsediyorum burda? kullanıcı deneyimsiz olsa da wordpress'i kolaylıkla kullanır

Tezat işte burada , deneyimsiz bir kullanıcı kolaya kaçar wp ye başlarsa , her zaman birilerinin yazdığı şeyi almak zorunda kalır. Tek düze devam eder durur. Wp nin her tarafını su gibi içse, dil bilmeyen bir adam , ne yapabilir ?

Ama joomla nın mantığını çözerse , dil bilmesine gerek yok , herşey joomla nın içinde , hayal gücüne bağlı.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

ByMutLu ByMutLu Kişisel mesajım -_- Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek TİCARET
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 4 / 13
  • Ticaret 1, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

SEO ile içerik yöneticisinin ne alakası var? Hadi Joomla desen anlarım, hazır olarak SEO ayarlamaları yapabilme imkanıyla geliyor ama Wordpress ile SEO arasındaki ilişki nedir?

Peki kardeş sana şöyle söyleyim kısaca kaç tane joomla blog sitesi var bildiğin ama benim bildiğim wp blog siteleri çok aşırı şekilde çok. Sence niye bu insanlar wp yi tercih ediyor. sadece wp güzelliğine mi bakıyorlar sence

http://www.ankarabahceduvari.net

CubbeliGandalf CubbeliGandalf Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 10 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Wordpress açık ara derim.
cuneytsonmez

kişi bu mesajı beğendi.

salihx1983 salihx1983 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest meslek
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 29 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Joomlada yapilmiyacak site yok birde eklentiler ucretli olmasa

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al