wolveron
ozgurlukicin.com
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Son yazdığınız yazılardan yola çıkarak yazıyorum daha geniş bakmadım. İçerik olarak kendi yazdıklarınız dışında alıntılar var. Başka bir arkadaşada aynı şekilde yazmıştım. Matt cutts bu konuda kesin konuşuyor. Büyük bir makale bir alıntı cümle yüzünden kopya damgası yiyebilir. Neden emekler çöpe gitsinki. Bu konuyu çok ciddi olarak ele almanız gerekli. Ynai 1000 kelimelik bir makale 10 kelime yüzünden kopya damgası yiyor siz düşünün.
Ayrıca diğer wordpress kullanıcılarında yararına olması açısından yazıyorum. Bir konu açtığınızda en.wordpress.com/tags/ bölümünden seçim yaparak konu etiketlerinize ekleyiniz. Eğer spor ile alakalı ise sports etiketi eklenir ise en.wordpress.com/tags/sports sayfasında kayarak gösterimi olacaktır. Bu etiket sayfaları google tarafından saniyelik incelenir ve burada gözükmeniz index açısından inanılmaz bir hız kazandırır. Aynı şekilde ünlü wordpress tagı news bunların en popüler olanıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
wolveron
ozgurlukicin.com
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Son yazılarınızı kontrol ettiğimde alıntı cümleler vardı. yazıyı yayınlamadan plagiarism-checker hizmeti veren sitelerden özgünlük kontrolü yapmadan yayınlamayın. %98 dahi özgün çıksa dahi yayınlamayın. Kopya içeriği bulun ve silin. bir-psikiyatristin-gizli-defteri.html bu içerikteki gibi
tag konusu ise konu yayınlarken etiket ekliyorsunuz. o bölümden bahsetmiştim. news etiketi ekleyin yetecektir.
wolveron
ozgurlukicin.com
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Tabiki yazmayın. 1 cümle tüm makaleyi mahvetmiş olabilir..
wolveron
ozgurlukicin.com
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Bazen çok genel cümleler kullanırsınız. Bu okadar çok geneldirki çoğu sitede aynı cümle bir şekilde geçmiştir. Trde diyelimki 1 milyon site var ise ve size benzer 10 bin site var ise, denk gelme oranınız artıyor. Buda makale yazarken daha komplike ve akademik özel kelimeler seçmemiz gerektiğidir. Buda kaliteli içerikten elstra puan almamız anlamına gelir.
wolveron
ozgurlukicin.com
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Tabiki anlaşılır ve basit olması okuyucunun hoşuna gidecektir ama bir konu varki , "şeytan ayrıntıda gizilidir" yazdığınız içeriklerde öyle ayrıntılar olmalıdırki çok az yerde bulunsun ve okuyucu "hımm evet" "wayy" gibi içinden hafif bir şaşkınlık geçirsin. İşte o zaman google da aynı şaşkınlığı yaşayıp size değer verecektir.
Eğer evde spor yapmaktan bahsediyorsak gerçekten evde spor yapanlara yol göstermemiz gerekli. Cümleleri bol kullanıp, kelime sayısını çoğaltmak çoğuzu zaman işe yaramaz. Bir şeyler vermeniz gerekli , özel bir bilgi lazım.
Mesala desemki kilo vermek için metabolizmanızı hızlandırmak ilk kuaraldır. Bunun en basit yolu su içmektir. günde 45 dk aralıklarla içeceğiniz 10 bardak su size yaklaşık 200 kalori kaybettirir. Buda koşu bandında harcadığınız 15 dk dır. Yürüyerek harcadığınız 2 saattir desem. Hafif bir düşünüp "hımm neden olmasın boş durmaktan iyidir" demezmisiniz