-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Desinatör
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu gün siteme böyle bir soru geldi ve ilgi alanım olmadığından dolayı cevap veremedim ancak araştırabileceğimi söyledim.
Yazılım mühendisi olmak istiyorum ve sınava son 1 yılım kaldı. ve yazılım için hangi bölümü seçeceğime tam olarak karar veremedim, 3 seçenek var ya bilgisayar ya yazılım yada matematik mühendisliği okuyup yazılım mühendisi olmak benim niyetim. Bunlar arasında seçim yapabilmek için sizin yorumlarınıza ihtiyacım var. Yazılım Mühendisliğinde hiç donanım göstermeyip sadece yazılım öğretiyorlarmış, bu da benim için kötü bir şey. Matematik mühendisliğinde de donanım göstermiyorlar muhtemelen, fakat benim matematiğe diğer derslerden daha fazla ilgim olduğu için burada daha başarılı olacağıma inanıyorum. ve son olarak da Bilgisayar Mühendisliği, bu devirde üniversite okuyan her 5 kişiden 7′si bilgisayar mühendisi. işin esprisi bir yana gerçekten ortalık bilgisayar mühendislerinden geçilmiyor, ve bu bölümün puanları da diğerlerine göre baya bir yüksek. Gerçekten çok kararsızım.
Sizden ricam bu konuda bilgili kişilerin arkadaşımıza bölüm seçme konusunda doğru şekilde yön vermesidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Seçimini yapmış zaten Matematik :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sanki laf olsun diye sormuş soruyu... İnsan sevdiği işi yapmalı derdim yerinde olsam...
www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Mintik adlı üyeden alıntı
Seçimini şuan ki bilgisiyle yapmış ve gelecekte onu ne bekleyeceğini bilemiyor. Bu yüzden karamsar ve aydınlanmak istiyor. Hayatta hepimiz doğru seçimler yapmayız ve kimi zaman başkaları tarafından önerilere ihtiyaç duyarız. Bu arkadaşımız da öneriye ihtiyaç duyuyor. Onun seçimini yapmış olması önemli değil asıl önemli olan bilgili arkadaşların daha doğru bir şekilde bu kişiyi yönlendirmeleridir.
Bizim yönlendirmelerimiz pek anlam dolu sonuç vermez. İnsan yapılarını hepimiz biliyoruz kendisi de anlatmış zaten güzel güzel.. Matematik de başarılıyım diyor. Bir insan başarı göstereceğine inandığı yolda ilerlemeli Bence.. Ama tabiki fikir alışverişi muhakkak doğru bir adımdır. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Pardon hocam...
Adam zaten yazılım mühendisi olmaya karar vermiş hangi yoldan gideyim diyor... Ne fark eder ki
www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Bende yazılımcı olmak istiyorum lys den sonra Bilgisayar Mühendisliğini yazıcam inşallah..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
EEM Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yazılım mühendisi bildiğin programcı, farkı diploması olması. Matematiği seçse dolaylı yoldan yazılım mühendisi olur.
http://onurkinay.com.tr