Emre19 adlı üyeden alıntı
Hocam siz değerinizi ve Değerimizi bilin bakın Kaç dakikada öneriler eleştiriler yağdı Benim amacım destek olmak diğer arkadaşları bilemem.
Merhaba desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Dilerim sizlere layık bir çalışma ortaya koyarak Geliyoo'nun isminin doğru şekilde anılmasını sağlayabiliriz.
Ek Olarak:
Bunun için bazı çalışmalarımız bulunuyor ancak henüz bunlar hakkında konumak için erken reklam sistemi olarak sanırım ilk başlarda kendi reklam sunucumuzu açana kadar farklı networklerle anlaşma yoluna gidebiliriz.
Ek Olarak:
Sporland adlı üyeden alıntı
Hocam sizde beni yanlış anlamışsınız , ben css de yardım edeyim derken ücretsiz bir şekilde bilmiyorsanız yapayım anlamında. Ortaklık konusunda mesajımda ise %10 hisse gibi hisse ler satılacakmı diye sormuştum ;)
Css konusunda henüz tamamlanmamış olan bir çok şey bulunuyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Şöyle bir şey yapabiliriz biz biten tasarımı size göndeririz sizde kendi çalışmanızı ortaya koyarsınız kim bilir eğer istediğimizden daha iyi olursa neden kullanmayalım katkı sağlayanlar bölümünde adınızı yazabiliriz.
Ek Olarak:
Sporland adlı üyeden alıntı
Hocam sizde beni yanlış anlamışsınız , ben css de yardım edeyim derken ücretsiz bir şekilde bilmiyorsanız yapayım anlamında. Ortaklık konusunda mesajımda ise %10 hisse gibi hisse ler satılacakmı diye sormuştum ;)
Css konusunda henüz tamamlanmamış olan bir çok şey bulunuyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Şöyle bir şey yapabiliriz biz biten tasarımı size göndeririz sizde kendi çalışmanızı ortaya koyarsınız kim bilir eğer istediğimizden daha iyi olursa neden kullanmayalım katkı sağlayanlar bölümünde adınızı yazabiliriz.
Ek Olarak:
Filmkorku adlı üyeden alıntı
Her zaman yerli sermayenin yanindayim. Umarim basarili olursunuz ve site aktif bir sekilde calismaya baslayinca anasayfam olarak ayarlamak boynumun borcudur. Saygilarimla
Samimiyetiniz ve düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. Dilerim bu sermayeyi Türkiye'ye kazandırabiliriz.
Ek Olarak:
Merhaba Berke lütfen bu şekilde aramaları şimdi yapmayalım daha sonra zamanı geldiğinde indexlerin kullanıma açıldığında bu konudaki görüşlerinizi arama kalitesi ekibine bildirebileceksiniz.
Ek Olarak:
Aslında biz reklamları yarı yarıya paylaşma modeline gitmeyi düşünüyoruz. Eğer bunu başarabilirsek reklam yayıncısının ve reklam verenin ödemeleri bir ekranda yansıyacak böylece yayıncının ve reklam verenin hangi değerde reklamları nerde ne şekilde kullanıldığı belirlenebilicek. Şeffaf bir şekilde bir reklam sistemi hayal edin alınan kazanç verilen herşey ortada hatta reklamın tıklandığı ve yayınlandığı siteler dahil. Böylece insanlara daha çok kazandırarak daha verimli reklam yayınları ve alımları gerçekleştirebiliriz diye düşünüyoruz.
Ek Olarak:
adem123 adlı üyeden alıntı
inşallah iyi bir arama motoru olurda bizde bu amerikan ş.... lerinden kurtuluruz günlük oluk oluk para aktımayız abd vanpirlerine
İnşallah adem amacımız bu ancak Türkiye'de yatırımcı bulmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Yatırımcılar kağıt, kürek, resmiyet ve nizami olan çalışmalara batırmak için para yatırıyorlar. Bir yatırımcı ile konuştum geçtiğimiz günlerde bana anlattığını kısaca paylaşayım ve öyle biri ki para ile oynuyor ve herkesin tanıdığı bir insan. Devletin vergi iadesinden yararlanabilecek bazı planlar yapmışlar. Böylece hem vergi ödemiyor hemde başkalarına kurdurduğu şirketlere yatırım yaptığını beyan ederek parasını paravan şirketler vasıtası ile geri alıyor sonra proje başarılı olmadı diyerek bir kaç yıl sonra projeyi kapatıyor. Böyle bir şey yaparsak yapalım dedi bana kendisine "Biz devleti sömürmek için değil, bu devleti bağımlılıktan kurtarmak gerçek çalışmalar yapmak için geldik" deyince beni yanlış anladınız demeye başladı. Sanırım her kuşun eti yenmez lafını hiç duymamış. Para için kendimizi de şirketimizi de satmıyoruz şirketi daha iyi yerlere getirmek için ciddi yatırımcılar arıyoruz. Bunun bilinmesi herkes için iyi olur sanırım.