lostyazilim
tr.link

10 özgün, 5 kopya içerik girersem ne olur?

45 Mesajlar 6.502 Okunma
lstbozum
tr.link

Troublet Troublet AllahümmeSalliÂlâMuhammed Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
hiç canını sıkma eğer devamlı olacaksa günde 50 tane grebilirsin. 1 gün 40 birgün 50 birgün 30 da girsen olur. hiç veri girmemezlik yapma yeter ki. copy paste aralarda olsa olur. bire bir aynısını koyma ufak değişiklikler yap. spammış. kopya içerikmiş. artık hepsi hikaye. alıntıda olsa alıntı yaptıgın yazının KONUSUnun Kalitesi önemli!
veyakup

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

veyakup veyakup Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 30 / 28
  • Ticaret 0, (%0)

Troublet adlı üyeden alıntı

hiç canını sıkma eğer devamlı olacaksa günde 50 tane grebilirsin. 1 gün 40 birgün 50 birgün 30 da girsen olur. hiç veri girmemezlik yapma yeter ki. copy paste aralarda olsa olur. bire bir aynısını koyma ufak değişiklikler yap. spammış. kopya içerikmiş. artık hepsi hikaye. alıntıda olsa alıntı yaptıgın yazının KONUSUnun Kalitesi önemli!

Görüşünüz için teşekkür ediyorum "Hocam günde 10 makele en fazla" diyen arkadaş okur umarım...

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
Zamanında ilk dönemlerimde açtığım sitede durmadan c/p yapıyordum. Adsense reklamları vs de aldım. Ancak sen kendin yiyeceğin yemeği baştan salma yapar mısın? Yapmazsın. O yüzden kalıcı bir başarı için benim tavsiyem 1 tane bile kopya içerik koyma. Hem özgün olarak ziyaretçiler tarafından bilinirliğin artar. Kullanıcı yeni bir şeyler bulduğunu düşünür. Düşün ki 2 market var. Sen bir ürün arıyorsun. İlk markete baktıın var ancak az daha farklı özellik olsun istiyorsun. Oradan çıktın 2. markete girdin orada da aynı ürün var. Tek farkı bile yok. Bir daha aynı ürüne bakmak için kolay kolay o markete girmeyeceksindir. vs vs vs :S
veyakup

kişi bu mesajı beğendi.

ahmetce33 ahmetce33 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek turizm
  • Konum -
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 267 / 266
  • Ticaret 151, (%100)
botla cekıyorum ıcerıklerımı baslıkları degısıyorum max 1 ayda 1k cıvarı hıt oluyor yanı özgün olayına takılmamak lazım birde zaten hayal gücünüzü kullanmadan içerik girmeyi deneyin yani herşey zaten eklenmiş daha önce nete siz ne ekliyceksiniz :(
veyakup

kişi bu mesajı beğendi.

Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
wmaraci
wmaraci

veyakup veyakup Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 30 / 28
  • Ticaret 0, (%0)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Zamanında ilk dönemlerimde açtığım sitede durmadan c/p yapıyordum. Adsense reklamları vs de aldım. Ancak sen kendin yiyeceğin yemeği baştan salma yapar mısın? Yapmazsın. O yüzden kalıcı bir başarı için benim tavsiyem 1 tane bile kopya içerik koyma. Hem özgün olarak ziyaretçiler tarafından bilinirliğin artar. Kullanıcı yeni bir şeyler bulduğunu düşünür. Düşün ki 2 market var. Sen bir ürün arıyorsun. İlk markete baktıın var ancak az daha farklı özellik olsun istiyorsun. Oradan çıktın 2. markete girdin orada da aynı ürün var. Tek farkı bile yok. Bir daha aynı ürüne bakmak için kolay kolay o markete girmeyeceksindir. vs vs vs :S

Sonuçta hepsini c/p yapmayacağım %75 gibi bir rakamı özgün %25i kopya belki dahada az

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

karrizima adlı üyeden alıntı

Sosyal medyadan alırsan sağlam destek hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Son günlerde haber ay, haberin bizden gibi sayfalar açıldı adamlar çılgınlar gibi spam yapıyor ve botla haber giriyor. Sayfaları milyonu geçti siteleri ilk 500e girdi. Neyin spamı sosyal medya desteğin sağlamsa hiçbirşeye ihtiyacın olmaz.
Google seo falan bilmemne bizim gibi amatörler için zaten hikaye. %100 özgün yazacak kafa da yoksa spamdan başka çare kalmıyor zaten.

Kardeş lütfen yanlış yönlendirmeyin. Senin bahsettiğin siteler Google news kayıtlı sanırım. Ve google nedenini bilmiyorum ama bu tür sitelere göz yumuyor. Sen belirli aşama kaydetmiş bir siteyle yeni açılmış bir siteyi bırak içerik konusunda, hiçbir konuda karşılaştıramazsın. Özgün içerik ile kopya içerik arasında dağlar kadar fark var. Kim ne derse desin özgün içerik CANDIR. Bizzat makale yazarıyım. Özgün makaleleri müşterilere verdikten sonra takip ediyorum çoğunu kaçıncı sıralarda çıkıyor diye. İddaa 2.5 alt üst makalem ben basiti 3-4 aramada google de aylar geçti 1. sayfalarda. Daha buna benzer yığınla özgün konum ilk sayfalarda hem de yeni sitelerde. Şimdi bu site sahipleri neden para verip makale satın alsınlar? Herkes kopya içerik doldurur. Hem zaman almaz, hem de dediğiniz gibiyse faydasını görür. Google bugün göz yumar yarın gerekeni yapar. Bakın arkadaşlar yanılmıyorsam google şirketinin bir sözü var "ŞEYTANLIK YAPMA" diye. Google istese adwords reklam verenler üzerinden daha fazla kazanır. En basiti basit bir kaç site açar maaşlı elemanlar, üst sıralara taşır. Ancak adamlar diyor "şeytanlık yapma" ve buna uyuyor. Arama motorları en baştada google, özgünlükten doğallıktan yanadır. Doğal olan eninde sonunda her açıdan kazanacaktır.
karrizima veyakup

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek turizm
  • Konum -
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 267 / 266
  • Ticaret 151, (%100)
film + haber+oyun +mp3 aklıma gelen bunlar gozyumulan liste dahada uzar üstad karar tabiki arkadaşın
veyakup

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

veyakup adlı üyeden alıntı

Sonuçta hepsini c/p yapmayacağım %75 gibi bir rakamı özgün %25i kopya belki dahada az

Kardeş sen hala sonuçta diyorsun. Ben bildiğim gerekli açıklamayı yaptım. Chip.com.tr dururken aynı konu için senin sitene girip okumam için bana bir neden gösterebilir misin? Sen orada takılmışın o zaman devam et ne diyeyim. Sen bunu yaparak sadece kendine düşmanlık yapmış olursun. Zamanını harcarsın. Ben bi konu ararken, özgün bir konu bulduğumda onu okumuşsam o site hafızama kazınır. Ancak aynı konuyu daha önce başka yerde görmüşsem o siteyi kolay kolay önemsemem. En basit örnek herhangi bir aramamda frmtr gibi reklam yığını ve tonla kopya içerik olan bir site ilk sırada çıksa bile kesinlikle ama kesinlikle girmem. Bak buraya dikkat et. Sözde Dünyanın en büyük türkçe forumu. Ama girip okumam arkadaş. Onun yerine chip miş, shift delete imiş, wmaraci, *** vs vs faydalı siteler. Ve bir şekilde özgünlüğün yogun olduğu siteler buraları tercih ederim. Tamamen özgünlük kaliteni artırır seni marka yapar. Zor değil gir biraz oku değiştir yaz ama direk kopya yapma. Yoksa sınavı yapan hoca anlar. Ahmette aynı cevabı vermiş mehmette der gözü hep üstünüzde olur ;)
veyakup

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek turizm
  • Konum -
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 267 / 266
  • Ticaret 151, (%100)
hoca bir şey anlasa ilahi dinle yazınca demet akalın ilahi adalet dinle sonucunu getirmez :)
veyakup

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

ahmetce33 adlı üyeden alıntı

film + haber+oyun +mp3 aklıma gelen bunlar gozyumulan liste dahada uzar üstad karar tabiki arkadaşın

Sen bu kategorilerin açıklamalarını özgünleştir bakalım o site azda seo vs yapılmışsa çalışılmışsa nasıl zıplıyor :) Direk kurtlar vadisi pusu 3. bölüm yerine altınada 80 100 kelimelik tamamen özgün açıklamalar gir bak kardeşim o konu eskisine bakarak %80 daha fazla getirisi olur.
Şarkı sözü yazsan bile değiştirme şansın yok ama altına şarkı sözüyle ilgili kendi yorumunu kat.
Mesela dersin Tarkan'ın bu parçasını new yorkta tanıştığı birisi için yazdığı söyleniyor. Bu parçası yıllardır dilden dile dolaşan en hit şarkılarından birisidir vs vs. Bunu yapmayıp direk c/p yapandan 10 adım önde olacaksın

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al