Troublet
AllahümmeSalliÂlâMuhammed
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci-Çalışan
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hiç canını sıkma eğer devamlı olacaksa günde 50 tane grebilirsin. 1 gün 40 birgün 50 birgün 30 da girsen olur. hiç veri girmemezlik yapma yeter ki. copy paste aralarda olsa olur. bire bir aynısını koyma ufak değişiklikler yap. spammış. kopya içerikmiş. artık hepsi hikaye. alıntıda olsa alıntı yaptıgın yazının KONUSUnun Kalitesi önemli!
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Zamanında ilk dönemlerimde açtığım sitede durmadan c/p yapıyordum. Adsense reklamları vs de aldım. Ancak sen kendin yiyeceğin yemeği baştan salma yapar mısın? Yapmazsın. O yüzden kalıcı bir başarı için benim tavsiyem 1 tane bile kopya içerik koyma. Hem özgün olarak ziyaretçiler tarafından bilinirliğin artar. Kullanıcı yeni bir şeyler bulduğunu düşünür. Düşün ki 2 market var. Sen bir ürün arıyorsun. İlk markete baktıın var ancak az daha farklı özellik olsun istiyorsun. Oradan çıktın 2. markete girdin orada da aynı ürün var. Tek farkı bile yok. Bir daha aynı ürüne bakmak için kolay kolay o markete girmeyeceksindir. vs vs vs :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
botla cekıyorum ıcerıklerımı baslıkları degısıyorum max 1 ayda 1k cıvarı hıt oluyor yanı özgün olayına takılmamak lazım birde zaten hayal gücünüzü kullanmadan içerik girmeyi deneyin yani herşey zaten eklenmiş daha önce nete siz ne ekliyceksiniz :(
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
film + haber+oyun +mp3 aklıma gelen bunlar gozyumulan liste dahada uzar üstad karar tabiki arkadaşın
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
hoca bir şey anlasa ilahi dinle yazınca demet akalın ilahi adalet dinle sonucunu getirmez :)