ecealper
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
öğrenci-üniversitenin dergisin
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anahtar kelimeler olsun ve akılda kalıcı olsun da. isterse içinde 2 tane - olsun..
anahtar kelime google de arama için yani senin mantığınla seo için. akılda kalıcılık ise seo dan daha büyük etken hit için :)
6 yılda ne siteler gördüm ilk sıralarda - li ve .com değil. yani domain sadece dns ile giriş akılda kalmaz diye yapılmış bir şey. seo için içerik önemli
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni SEO uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu sorunun cevab hangisini öne alır eklinde düşünmek uygun olur eğer alan adınızı - olmadan alma imkanınız var sa daha makbuldur ancak - olmadan daha önceden alınmışsa taklit durumuna düşersiniz bun yerine alanadı.com olarak alığ önüne anahtar kelimenizi sub domain eklemenizi öneririm. anahtar kelimenin isminizde bulunması bu arama sözcüğünün otorite araması olduğunu gösterir ancak unutmayın yeni bir sitenin 1-2 yıldan önce otorite sözcüğü kazanması çok zordur. Olmazmı olur ama çok zordur.
iyi geceler
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Alexa'yı hala kriter olarak görenlerin bu konuyu savunmalarındaki etmen nedir çok merak ediyorum? Yani belki ben göremedim benim göremediğim birşeyi görüyor olabilirsiniz eğer öyleyse açıklayana minnettar olurum. Fakat, alexa, sitelerin ziyaretçi sayılarına göre sıralamasını tutan bir hizmet veriyor yanılmıyorsam ve gerek yazılımla gerek başka şekillerde manüple edilebiliyor rahatlıkla, asıl anlamadığım nokta ise şu, google kendi analytics hizmeti vaken veya kendi arama sonuçlarından siteye gidenleri takip edebiliyorken, neden bir başka hizmete (alexa'ya) başvursun ? Bu bana ilginç geliyor işte.
@panteist isimli arkadaş bulldozer algoritması ile EMD prosedürleri arasında nasıl bir bağlantı olduğunu ise anlayamadım ne yazık ki, sonuç olarak birisi web spam'ine karşı geliştirilen bir algoritma birisi ise "Rule Chain" olarak geliştirilen bir prosedür.