-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kesinlikle önermiyorum, 2 yıl boyunca giden ama photoshop'ta layer nedir anlamını öğrenemeyen tanıdık arkadaşlarım mevcut.
Tamamen para tuzağı diyebiliriz, orayı bitirip kendi işini yapanı ben görmedim. Üstelik korkunç paralar ödendiğini duydum.
Aynı paranın%50 sini bana ödemek isteyenlere birebir eğitim verebilirim hem de iş bulma garantili :)
Çok pahallı iyidir düşünecesi ile dün kuaföre gittim gitmez olaydım aynı konu burada da geçerli ..
2 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
berkayztr adlı üyeden alıntı
GokhanKara hocam kusura bakmayın ama tekrar söylüyorum iş bence öğrencide bitiyor, 2 yıl boyunca layer nedir bilmeyen bir insan ise o insanda problem vardır, bilge adam hiç birşey göstermemiş mi öğrenememiş ? Kendini geliştirmemiş veya merak etmemiş. Bilge adam size layer yerine katman derse siz orda layer görseniz merak edip araştırmaz mısınız ?
Bana söylemediği ama gözümle gördüğüm birşeyi ben araştırır bakarım, oturup oranın eğitimi ile uzman olalım demiyorum oranın eğitiminin üstüne bizim koyacak çok şeyimiz var öyle birşeyler gelişir diye düşünüyorum
Tabi ki de burada öğrencinin üzerine düşecek çok görev var. Fakat okullarda dahil mesela Gazi Üni. tasarım konusunda eğitiminin çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Kişi grafik tasarım okuyor el ile desen çizemez ise okuldan dersten geçemiyor gibi değişik kuralları mevcut.
Ben kendim icra ettiğim işin okuluna kursuna giderek değil araştırarak ve geliştirerek öğrendim. Kurslar herşeyin en temelini gösterir.
Photoshop'ta layer mantığı ile örnek çalışma yaptırmayan bir hocadan emin olun birşey öğrenmek oldukça güçtür ve o öğretmen sizi geliştiremez.
Kitabı okur size okuduğunu gösterir, uygulamalar maalesef Türkiye'de oldukça rezalet durumda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
berkayztr adlı üyeden alıntı
GokhanKara bilmiyorum hocam bilge adam kursuna kayıt yaptım 10 gün sonra falan başlayacak, yani memnun kalmak istiyorum çünkü ödemesini de yaptım ve birşeylere ihtiyacım var gelecek ve kariyer olarak web uygulamaları geliştirmek istiyorum ve nekadar çok bilgi okadar iyi olacak diye düşünüyorum, grafik tasarım konusunda uzun süre bir deneyimim var programlara hakimim aynı şekilde html css diline hakimim, diğer dilleri temel olarak az çok bilmekteyim başlangıç seviyesinde diyebilirim (php, .net, javascript, jquery). Boş vaktim haftasonu oluyor ama o zamanlarda hep gezip tozuyorum yani oturayım kod çalışayım diyemiyorum ama kurs beni buna çalışmaya teşvik edecek düşüncesindeyim. Yazılım piyasasının içinde olmak istiyorum gerekirse bilge adam eğitmeni olarak gerekirse bir yazılımcı olarak bilmiyorum fakat elimden geldiğince çok çalışıp gerekirse bazı şeyleri bilge adamdan destek almadan bilge adama bilgili şekilde gideceğim, hevesle başlamak benim için önemli iyi bir başlangıç yaparsam asla pes etmem, yorum ve düşünceniz için teşekkür ederim.
Umarım bu eğitim güzel geçer ve aklımızdaki kötü düşünceleri temizlemiş oluruz :) Lütfen sizde öğrendiğiniz şeyleri geliştirerek bu konu altında bizlere bildirin ki değerlendirmek isteyen arkadaşlara yol göstermiş olursunuz.
Tekrar başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.