Erkek olmakla kadın ya da moda sitesi açmanın ne alâkası var? Bütün moda şirketlerinin sahibi bayan mı? Maksat burada içerik üretmek değil, içerik sunmaktır. Bu da bayan editörler aracılığıyla zaten üretiliyor. Ben de makale yazıyorum ancak moda ile ilgili gelen isteklerin hepsini reddediyorum. Ayrıca bir de moda sitem var ve bu siteye içerik oluşturmak için bugüne kadar altı farkı bayan editör ile çalıştım. Bu çelişki gibi mi duruyor sizce?
Bak, konuyu açan arkadaşın dem vurduğu bir nokta da buydu. Ben sadece sağlık konusunda uzmanım ve bu konuda yazıyorum diyor. Bende buna katılıyorum. Kadın sitesi açarsın açmasına mesele bu değil. Sen bir erkek olarak kadınlar için içerik üretmekte zorlanırsın. Üretsen bile bunun devamlılığını sağlamakta zorlanırsın. Bir kişiye veya bir gruba yönelik içerik sağlıyorsan, onlarla aynı sekansta olmak durumdasın. Aksi durumda doyurucu içerik oluşturamazsın. Bunu diyorum. Zaten bu durumun tezahürünü, bu tarz siteleri açtıktan kısa zaman sonra e-ticaret forumunda "satılık moda-kadın sitesi" başlıklı konularda görüyoruz. Bu ve benzeri durumların temel sebebi bu. İnsanların para kazanmak uğrana, anlamadıkları ve/veya ilgi alanlarının dışındaki konulara yönelik içerik oluşturma çabası, bu durumun asıl sebebidir.