-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrencı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
adi degıl sadece bır andakı yuklenmelerde olabılecek tıpık sunucu sorunları oluyor. kı devlet google vs gıbı bır yatırım yuapıpda sunucya cok para nıye harcasınkı
Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaç lira vergi veriyorsun? Üniversitede hangi bölümü okudun? Kaç yabancı dilin var? Yurt dışına kaç kez çıktın? Kaç kişiye istihdam sağladın? Kaç işçi çalıştırdın? Özetle bu dünyada web sitesi açmak dışında neler yaptın?
Yanlış anlama küçümsemek amacıyla söylemiyorum. Çünkü bunlar bende de yok. Ama kusura bakmada hazır yiyipte ''dövlöt bözü bökmir'' demek ne kadar doğru? Hala hizmet ile zorunluluk kavramlarını birbiri ile karıştırıyorsan bir şey diyemem. Devlet mecbur değildir bu hizmeti sunmaya. Ama sunmuş bak. Öğrenin demiş. Vergi diyorsun. Öğrenmişsiniz bir vergi alınıyor yapabilirler diye. Ülke yönetmek o kadar kolay ve bir kişiye bağlı sanki.
Son mesajımdır. İyi forumlar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
..............
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alışveriş Merkezinden duble yol yatırımına kadar bir çok saçma sapan yatırımı veya desteği bilişime yapsalar bugün bu tür yetersizlikleri konuşmayacaktık. Yaz döneminde siber ordu kuracağız falan denilmişti, siber yıldız adında bir yarışma düzenlenmişti yanlış hatırlamıyorsam emin olun o siber orduda yalan olmuştur ve tarihe karışmıştır.. Bilim çağındayız bilişim çağındayız diyorlar ama bu şey hiç bir işe yaramıyor..
Gereksiz yatırımlara gelince birincisi ve en önemlisi istanbul için olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ben bundan daha akılsızca bir yatırımı ne gördüm ne duydum.. Sözde İstanbul trafiği rahatlayacakmış.. Ama siz bu şehire değil üçüncü köprü 33 köprü daha yapsanız sonuç değişmez. Milletin kafası karıştı kimler hangi köprüyü kullanacak derken çok fena cezalar kesildi buna otobüs şirketleri de dahil. Türkiye'de yeteri kadar yol yapıldı zaten, yeteri kadar yatırımda var.. İki seçenek olmalı yatırımların bir çoğu bilişime diğer yarısı da henüz yenilik görmemiş doğu bölgelerine.. Velhasıl kelam bir Google bir Facebook ile elbette yarışamayız ama gerekli yatırımlar yapılırsa soy ağacı gibi bir hizmet devreye girdiğinde de dumur olmayız diyorum.. Saygılar
2 kişi bu mesajı beğendi.
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Facebook dedigin sistemin 1000+ sunucusu ve global load balance, cdn vs.. var. Fakat devlete ait olan sistemler maks 100 (o bile yok fakat fazladan söylüyorum) vardir. Haliyle yük dengeleme ona göre olacaktır.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Devletçilik iyidir ancak ortada sorun çıkaran sunucuları savunanları görünce hayrete düşüyorum. Hem de bir webmaster forumunda
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne zaman ihtiyacım olsa ya çöküyor ya erişime kapatılıyor
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Şu açıdan da bakmak gerek, Devlette yaptığınız her sorgu 80 milyon insan arasından seçilip çıkarılıyor. o 80 milyon insanın da yaklaşık 10 bin tane verisi mevcuttur. O kadar verinin arasından o kadar insanın arasından sizin verinizi bulup çıkartmak kolay değil. 200.000 insan aynı anda bilgisini sorguladığında milyonlarca işlem oluşuyor. Küçümsemeyelim bence.
uzayhaberlerim.com