Başta diyeceğim ilk şey şu reklamları kaldır..... Neden dersen 20 30 kişi giriyor diyorsun ve reklam koyuyorsun ve
Adsense Kurallarına Uygunsuz koymuşsun. Google adsense kayan reklam BAN sebebidir.
Gelelim sitene;
-İlk girdiğimde reklamı kapat tuşu aradım fakat yok sağ ve sol kayan reklamı kaldırırsan yeterlidir. Bu sana + sağlar bak ben direk çıktım reklam yüzünden.
- Arka Planını biraz koyu yap neden dersen çok açık bir site renk olarak. Gözü yormayacak bir renk seç css de.
- Menü renklerini tasarıma göre düzenle Siyah mavi turuncu beyaz tonları cok alakasız:s
- AMATÖR ASLAN AV BALİNA BELGESEL ÇİTA FİL GENEL ve Kalanı Böyle bırakmak olmaz yapman gereken
++ ASLAN
VİDEOLARI, AV
VİDEOLARI, BALİNA
VİDEOLARI, ÇİTA
VİDEOLARI diyerek diyerlerinide değiştireceksin Ve sıraya koy en çok izlenen videoları tahmin et mesela ney dersen bana belgesel derim keyfine kalmış
- ÖRNEK konu :
http://www.hayvanizle.com/komik-hayvanlar/kanguru-ve-kopegin-aski.htmlKonuda Adı: Kanguru ve Köpeğin Aşkı ( Konu revaç bir title ile koyulmuş fakat kopyalama yapıştırma yapma )
İçerik: vsvsvs
ETİKETLER: gelelim bu konuya etiketlerin: köpek, kanguru, hayvan, kanguru video, sapık hayvan
Doğru Etiket: en az 3 en fazla 5 adet etiket idealdir. ;Kanguru ve Köpeğin Aşkı Video İzle,Kanguru ve Köpeğin Aşkı Video,Kanguru ve Köpeğin Aşkı Video Seyret.
Kendine bir kelime seç onda ağırlık ver kendine mesela Domain adın izle geçiyor etiketlerinde de bu geçsin nasıl dersen xxx izle xxx seyret olsun etiketlerin
+ Hit istiyorsan biraz sabır
+ Hit istiyorsan $ gerek
+ Hit istiyorsan reklam gerek
+ Hit istiyorsan Link alman gerek ( aynı sektörden)
++ Hit istiyorsan Özgün günde yazı girmen gerek