wmaraci reklam

Bu Haber Patlar; Note 7 Tekrardan Piyasaya Sürülüyor!

Akıllı cihaz dünyasının en skandal modeli olan Samsung Galaxy Note 7, çıkış yaptıktan bir süre sonra dünyanın dört bir tarafında çatapat gibi patlamış ve Samsung cihazları geri toplamak için atağa kalkmıştı. Yeni nesil dünyanın kızkaçıran modeli olan Samsung Galaxy Note 7, Samsung’un resmi haberine göre yenilenmiş olarak piyasaya geri dönecek ve bu sefer patlamayacak. Yani herhalde.

Samsung yaşadığı büyük hezimet sonrasında Note 7’yi tekrardan satışa sunmama konusunda kararlıydı ancak çevreci gruplar “Yapmayın etmeyin, o kadar cihaz doğayı telef eder.” diye çıkışınca Samsung bir iyileştirme sonucunda cihazları tekrardan piyasaya sunma kararı aldı.

Samsung önce kullanılabilir durumda olan Note 7 modellerinin sorunlu bölümlerini yeniden yapılandıracak. Bu sefer cihazların patlayıp gitmemesi için daha küçük bir batarya kullanılacak ve iflah olmayacak cihazların parçaları alınarak farklı cihazlarda kullanılacak. 

Bu işin sonunda Note 7 tekrardan patlar mı bilinmez ancak bu haberin patlayacağı kesin. Eğer Note 7 kullanma konusunda takıntılıysanız az daha dişinizi sıkıp, patlama ihtimali olmayan bir Note 7’yi satın alıp etrafınıza korku salabilirsiniz. 

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al