wmaraci reklam

Çin’in Bitcoin Borsasını Kapatacağı Haberi Kripto Paraları Fena Vurdu!

Yatırımcılarının kimini vezir kimini rezil eden kripto para sektöründe önümüzdeki günlerde çok ilginç gelişmeler yaşanabilir. Geçtiğimiz hafta Çin’de bir haber kaynağı olan Caixin’in, Çin’in yakın zamanda kripto para borsasını kapatacağı üzerine yaptığı haber sonrasında kripto para birimleri ciddi düşüş yaşamaya başladı.

Haberin yayılmasıyla birlikte en popüler kripto para birimi olan Bitcoin’de (BTC) %5’lik düşüş yaşanırken, Ethereum ve Bitcoin Cash %8 ila %9 oranında değer kaybı yaşadı. Çin merkezli kripto para borsası olarak bilinen Okcoin ve Huobi ekipleri ise henüz kendilerine bu yönde bir bilginin ulaşmadığı açıklamasında bulundular.

Son bir haftadır istikrarını bozan ve tahterevalli kıvamında gelişmeler yaşayan kripto paraların düşünü etkileyen tek faktör elbette bu değil. Geçtiğimiz hafta bağış toplama yöntemi olarak ICO’ların yasaklanmasının yaşanan zirve düşüşünde parmağı olduğu düşünülüyor.

Çin’in olası bir yasaklamayla gündeme çıkmasının kripto paraların selameti açısından hiç iyi olmadığı kesin ancak eğer yapılan haberler sadece clikbait’den ibaretse yaşanan bu düşüş kripto para birimlerine yatırım yapmayı düşünen internet yatırımcıları için muhteşem bir fırsat olabilir. Ne var ki kripto para piyasasının hala rüzgara kapılarak sürüklenen bir piyasa ve yatırım modeli olduğunu unutmamak gerekiyor.

Sizce rüzgar kripto paraların seyrini ne şekilde etkileyecektir? Yaşanan düşüş harika bir alım fırsatına dönüştürülebilir mi?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al