wmaraci reklam

Elon Musk Yanlışlıkla Kişisel Numarasını 16 Milyon Takipçisiyle Paylaştı

Sosyal ağları kullanırken bazen hepimiz hata yapıyoruz. Hiç beğenmememiz gereken fotoğrafları beğeniyor, yanlış yere yorum yapıyor veya yanlış gönderiyi yanlış insana gönderiyoruz. Sosyal medyanın en büyük günahıysa kişisel bir şeyi herkese açık şekilde paylaşmak… Elon Musk’ın bugün büyük günaha girip bu hataya düştü.

Musk bugün günün erken saatlerinde Oculus CTO’su John Carmack’a bir DM göndermek istedi. Mesajını dalgınlıkla direkt mesaj yerine Tweet olarak atınca, Elon Musk’ın kişisel telefon numarası 16.7 milyon takipçisine birkaç dakikalığına açık hale gelmiş oldu.

Hatasının farkına hızlıca varan Musk, Tweet’i attıktan kısa süre sonra kaldırdı. Musk Tweet’i sildi fakat 16 milyon takipçiniz olduğunda numaranızın sadece birkaç dakika binlerce internet kullanıcısına yayılacağı gerçeğini kabul etmemiz gerekiyor.

Musk’ın hatasından umarım hepimiz ufak bir ders çıkaracağızdır. Bu arada inşallah adamın numarası market servislerine kayıt ettirmezler. Düşünsenize koca Elon Musk’sınız aya çıkma hayali kuruyorsunuz, Seyitgil Bakliyat’dan kuru fasulye paketlerinde indirim mesajı geliyor. Geçmiş olsun Musk, kocaman bi’ geçmiş olsun.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al