wmaraci reklam

En Etkili İletişim Stratejisi Olan Videoların Mimarı: VideoSanat

İnternet dünyasının markalar için dev bir vitrin haline geldiği günümüzde video içerikler, hedef kitle üzerinde maksimum etkileşim sağlayan iletişim aracı olma özelliği taşıyor. Çükü videolar; akılda kalıcılık, anlaşılabilirlik ve akıcılık gibi özellikleriyle müşterilerin satın alma eğilimini, güvenilirliği, marka prestijini ve site trafiğini yüksek oranlarda artırıyor. İnternet kullanıcılarının tamamına yakınının her gün mutlaka video izlediği gerçeği de video içerikleri, en etkili iletişim aracı haline getiriyor.  İletişim stratejilerine video dahil eden markalar, hedef kitlesine daha kolay ve daha etkili ulaşıyor.

Türkiye’nin en hızlı ve kaliteli video çözüm servisi olan VideoSanat, hizmet sunduğu markalar için katma değer oluşturan video projelerine hayat veriyor.

VideoSanat Servisleri ve İşleyişi

VideoSanat; Video Prodüksiyon, Post Prodüksiyon, Motion Graphics, Dijital Medya, Ses&Müzik Prodüksiyon, VideoEkibi ve Stüdyo Kiralama servisleriyle herhangi bir video projesinin tüm ihtiyaçlarına yönelik üst düzey çözümler üretiyor.

Video Prodüksiyon

VideoSanat; sürekli değişen ve gelişen iletişim dinamiklerine hakim ekibi ve geniş ekipman yelpazesine sahip Video Prodüksiyon Servisi  ile hızlı, kaliteli ve işlevsel video çözümleri sunuyor.

Konsept Geliştirme

VideoSanat, dünya trendlerini yakından takip eden, profesyonel konsept geliştiriciler ile, tamamen hedef kitleye göre projelendirilmiş yaratıcı ve etkili konseptler geliştiriyor.

Senaryo&Metin Yazımı

VideoSanat, bünyesinde yer alan deneyimli metin yazarları ile hedef kitleye mesajı en etkin şekilde iletecek metinsel çalışmalar gerçekleştiriyor.

Kamera&Işık Kurulumu

VideoSanat’ın alanlarında uzman video ekibi,  üst düzey ekipmanlar ile kamera&ışık kurulumu gerçekleştirerek çekim yapılacak ortamı en mükemmel sonucun alınabileceği hale getiriyor.

Yönetmenlik

VideoSanat, iş ve eğlence dünyasının video ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik üst düzey çözümler sunan, deneyimli ve dinamik yönetmenleriyle, video projeleri için yönetmenlik hizmeti sunuyor.

Stüdyo Hizmetleri

VideoSanat, tam donanımlı stüdyolarında verdiği stüdyo hizmetleriyle, video prodüksiyon ihtiyaçlarını en kaliteli şekilde karşılıyor.

Post Prodüksiyon

Video tasarım stüdyolarında, Türkiye’nin en verimli sonuçlar veren video projelerini gerçekleştiren VideoSanat; Kurgu/Montaj, Görsel Efekt ve Color Correction gibi Post Prodüksiyon konularında işe nitelik kazandıran çalışmalar gerçekleştiriyor.

Motion Graphic

Motion Graphic Servisi ile hareketsiz görüntülerin en efektif şekilde videolaştırılmasını sağlayan VideoSanat, 2D&3D Animasyon, Grafik Tasarım ve Masaüstü Reklam filmi konularında küresel trendlere, hedef kitleye ve içinde bulunulan sektöre en uygun motion graphics çalışmalarına hayat veriyor.

Dijital Medya

VideoSanat; içinde bulunduğumuz teknoloji ve iletişim çağının en çok kullanılan ve takip edilen platformu olan dijital medya alanında; İçerik Geliştirme, İnteraktif Video, Video Banner ve Viral Video Prodüksiyon gibi hizmetler sunarak internet kullanıcıları üzerinde gözlemlenebilir geri dönüşlere sahip etkileşimlerin oluşmasını sağlıyor.

Ses & Müzik Prodüksiyon

Bünyesindeki ses mühendisleri, sanatçılar, müzisyenler ve aranjörler ile Ses&Müzik prodüksiyoları için özgün projeler gerçekleştiren VideoSanat, Ses&Müzik Prdoüksiyon servisi kapsamında; Seslendirme, Jingle, Aranjman, Mix-Mastering, Sound Design, Radyo Reklamı, Marş, Single Prodüksiyon çözümleri sunuyor.

Video Ekibi

VideoEkibi ile; Etkinlik Çekimleri, Stüdyo Çekimleri, BackStage Çekimleri, Dış Mekan Çekimleri ve Havadan Görüntüleme gibi hizmetler sunan VideoSanat, video prodüksiyon projelerinin çekim ihtiyaçlarına yönelik efektif bir çözüm ortağı oluyor.

Stüdyo Kiralama Servisi

Hayata geçirilmesi planlanan video çalışmaları için, tam donanımlı stüdyolarında VideoSanat; Green Box Stüdyo Kiralama, Beyaz Sonsuz Fon, Sanal Stüdyo, Stüdyo ışık Kiralama ve Fotoğraf Stüdyosu Kiralama gibi hizmetler sağlıyor.

Türkiye’nin En Kaliteli VideoProdüksiyon Şirketi VideoSanat Tarafından Sunulan Hizmetler

VideoSanat; iş ve eğlence dünyasının video ihtiyaçlarını en efektif şekilde karşılamak ve hizmet sunduğu markalara değer katmak için kurulmuş olup, tüm hizmetlerinde “tam” müşteri memnuniyetini hedefliyor.

Tanıtım filminden reklam filmi çekimi alanına, infografik filmlerden viral videolara, etkinlik klibinden alt yazı hizmetlerine kadar çok geniş bir alanda tam hizmet sunuyor.

VideoSanat; müşteriler üzerindeki en etkili iletişim stratejisi olan video içerikler konusunda hızlı, kaliteli, yaratıcı ve işlevsel çözümler sunuyor; markaların vazgeçilmez çözüm ortağı oluyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al