wmaraci reklam

Geliyoo; NASA Kendi Arama Motorunu Yayına Aldı!

Tutun ki, Keşan’ın uydudan şırrakt diye çekilmiş bir fotoğrafına ihtiyacınız var ne yapacaksınız? Hayır, bu gibi arama kelimelerinde artık Google’ı tercih etmenize gerek kalmayacak. Çünkü sosyal medyayla içli dışlı olan NASA ekibi hem webmaster hem uzaya meraklı kullanıcıların derdine derman olacak kendi basit arama motorunu geliştirdi ve yayınladı.

NASA yani Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi, sunduğu yeni arama motoru aracılığıyla bir nevi internet kullanıcılarına kendi arşivini açıyor. Nitekim bu arama motoru üzerinden yapabileceğiniz aramaların tümü sadece NASA tarafından oluşturulan içeriklerden oluşuyor. Arama motoru şu an için ses, fotoğraf ve video dosya tipleri için arama gerçekleştirebiliyor.

Tabii ki NASA arama motoru üzerinden evrenin şifrelerine ulaşmak mümkün olmayacak hatta bırakın evrenin şifresini henüz Keşan (Kesan) için sonuç dahi görüntülenemiyor. Yine de uzay ve uzay görüntüsü meraklılarının NASA’nın arama motorunu bir gün mutlaka kullanacaklarına inanıyorum. NASA'nın arama motoruna buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

NASA bile arama motorunu kurdu, yorumlarınız neler?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al