wmaraci reklam

Google Play Artık Her Hafta Ücretsiz Uygulama Sunacak

Google’ın Android uygulama mağazası Google Play’de hafta sonu sessiz sedasız yeni bir güncelleme yapıldı. Getirilen yeni güncellemeyle birlikte artık tıpkı Apple’ın App Store’undaki gibi haftanın uygulaması modeli Google Play için de uygulayacak.

Hafta sonu gizli kapaklı yapılan güncelleme ilk olarak ABD kullanıcılarına ve daha sonra da global kullanıcılara eriştirilmeye başlandı. Bundan sonra artık Android kullanıcıları da Google Play’in haftalık fırsatlarını değerlendirerek bir uygulamaya ücretsiz olarak erişebilme şansına sahip olacak.

Bu haftanın ücretsiz uygulaması Cartoon Network’un Adventure Time çizgi dizisinden esinlenerek hazırlanan Card Wars oyunu oldu. Normal satış fiyatı 10,99 TL olan oyuna şimdi ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. 

Google geçtiğimiz sene de bu tür bir girişimde bulunmuş ancak bir kaç haftalık yayın süreci sonrasında kabak tadı verdiğini düşünüp, haftanın uygulaması özelliğini rafa kaldırmıştı. Umarız bu sefer Android kullanıcılarını sevindiren bu yenilik uzun ömürlü olur. 

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al