wmaraci reklam

Kodlama Öğrenirken “Bana Bir Şeyler Oluyor!” Dedirten Kanal; Code Babes

HTML, CSS, Android, PHP, Web Geliştirme veya belki SEO’yu öğrenmeye heves ettiniz ama başarısız eğitim kaynakları yüzünden ayağınız taşa mı takıldı? Pekala. O zaman belki şansınızı, birbirinden güzel Code Babes’in (Kod Bebekleri) dersleriyle denemek isteyebilirsiniz.

Code Babes, “Kadından yazılımcı mı olur yeeğaaağ?” algısını kırmak için elini taşın altına atan, yalnızca kadınların oluşturduğu bir nevi eğitim programı. Önce eğitim programlarının geleneksel derslerden ne gibi farklılıkları var ona bakalım. Bu programda eğitimleri sakallı bıyıklık ve göbekli abiler yerine (burada kendimi özetliyorum alsdfjhasdf. Şaka yapıyorum, göbeğim yok) hanım hanımcık ve kesinlikle çekici olduklarını inkar edemeyeceğimiz hanım ablalarımız veriyor. Yalnız sakın önyargıyla yaklaşmayın. Birçok eğitimcinin aksine Code Babes’in videoları hem çekici hem de gerçekten bilgi odaklı. Sadece nasıl desem, konsept biraz şey… anladınız siz onu.

Code Babes projesi temel olarak kodlama alanı üzerine eğilse de SEO gibi Webmasterların ilgi duyabileceği geniş bir içerik yelpazesine sahip. Şu ana kadar yüklenen içeriklerin arasındaysa Android geliştirme, HTML, JavaScript, PHP, CSS ve SEO yer alıyor.

Her kurs farklı ve kendi alanının uzmanı olan Kod Bebekleri tarafından veriliyor. Yani, ortadaki tek bir kadını o daldan bu dala, tüm eğitim programları boyunca görmüyoruz. Code Babes anlattıklarıyla zihnimize hükmederken, görüntüleri ve ilginç konseptleriyle de programlama sürecini “daha önce hiç olmadığı kadar eğlenceli ve çekici” kılıyor.

Eğitimlerde karşınıza çıkacak hocalarımız ise şöyle:

Geleneksel eğitim metotlarını deneyerek bir arpa boyu kadar ilerleme kaydedemediğinizi düşünüyorsanız, Code Babes’in ilgi alanınızdaki birkaç videosuna göz atmanızı tavsiye ediyorum.

❱❱ Code Babes YouTube kanalına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

❱❱ Code Babes resmi internet sitesine de buradan erişebilirsiniz.

Bikinili SEO eğitimi veya kodlama eğitimi ne kadar ilginizi çeker bilemiyorum ama bence izlemeye değer.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al