wmaraci reklam

Microsoft Paint Arayüz ve İşlevleriyle Birlikte Yenilenecek

30 seneyi aşkın bir süre önce 1985 yılında klasik arayüzüyle birlikte tanıdığımız, ilk kişisel bilgisayar kullanıcılarının eğlencesi haline gelen Microsoft Paint, yenilenen arayüz tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle birlikte tekrardan Microsoft Windows 10 kullanıcılarının beğenisine sunulacak... Microsoft, Paint için yeni bir revize çalışmasına gidecek ve tasarım başta olmak üzere tüm özellikleriyle birlikte Paint’i baştan aşağıya yenileyecek.

Windows 10 için sunulacak yeni Paint’in değişimi konusunda ilk dikkat çeken nokta tasarımının baştan aşağıya yenilenmesi olacak. Klasik görünümünün yerini modern bir arayüzle değiştirecek olan Paint, gelişmiş 3D tasarım özelliği sayesinde de dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak. Tabii, tüm bu özelliklerine karşın Adobe Photoshop’da olduğu gibi çoklu katmanlarla çalışma özelliğini yeni Paint’in bu sürümü içinde de göremeyeceğiz.

Hafta sonu yayınlanan ön tanıtım içerikleriyle birlikte Paint’in yeni işlevleri ve görsel tasarımını tam olarak görebileceğimiz videolar yayınlandı. Videodan görülen detaylara göre tasarım, çizim ve özellikle 3D aşamasında Microsoft Paint’de önemli adımlar atılmış;

Yenilenen Paint için henüz resmi olarak açığa çıkan çok az görsel ve sayılı bilgiye sahibiz ancak kesin olmamakla birlikte Paint’in yeni sürümünün 26 Ekim 2016 gibi yayınlanacağı düşünülüyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al