wmaraci reklam

Nintendo, Pokéland Adında Yeni Pokemon Oyununu Yayınladı

Geçtiğimiz sene sosyal medyada yere göğe sığdıramadığımız viralimiz Pokemon GO’nun bir yeni sürümü daha yayınlandı. Pokemon GO başarısının ardından kar etmelere doyamayan Nintendo, Pokéland ile tekrardan viral olmanın ve şirketinin değerine değer katmanın yolunu açacak. 

Pokéland, Nintendo’nun açıklaması ve internet sitesinde yer alan bilgilere göre; Pokemon GO ile Rumble edition sürümlerinin bir karması olacak. İyi haber, bu sefer Pokemon yakalamak için insanların eline akıllı cihazlarını alıp bir sağa bir sola koşturmalarına gerek kalmayacak. Haliyle yaz boyunca haberlerde Pokemon oynarken oradan buradan süreklenen insanları görmeyeceğiz. 

Pokéland’da standart yaratıkların yanı sıra Rumble sürümünde bulunan yaratıklar da yer alacak. Eğer Pokemon’un ölüsünü dirisini oyun olarak bekleyenlerdenseniz bu daha çok eğlence ve yaratık anlamına geliyor. Pokéland oyunu şu an için sadece Android platformundaki ilk 10.000 kayıtlı kullanıcı için sunuldu. Alpha sürümünde, tüm kullanıcılar 6 farklı adaya, 52 farklı sahne, 15 bölüm ve 134 keşfedilecek Pokemon’a sahip olacak. Elbette bu verilerin tümü uygulamanın tam sürümünün yayınlanması halinde sıfırlanacak.

Alpha sürümünün sona ermesinin ardından Pokéland’ın hem Android hem de iOS sürümüyle tüm dünya kullanıcıları tarafından oynanabilir olması bekleniyor.  Geçen yıl elde edilen Pokemon GO başarısından sonra Nintendo’nun Pokéland’inin hangi çılgınlıkları peşinde sürükleyeceğini hep birlikte göreceğiz 

Gotta catch em all müdür!

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al