wmaraci reklam

Porsche Design’ın 10 Bin TL’lik Tablet Bilgisayarı Tanıtıldı

Porche Design markasının BOOK ONE adını verdiği tablet bilgisayarı Barselona’da gerçekleştirilen Mobile World Congress’de tanıtıldı. Piyasadaki birçok bilgisayar modelinin rakibi olacak olan tablet bilgisayarın fiyatıysa 2.795 Euro yani yaklaşık 10 bin TL olacak.

Porsche Design’in BOOK ONE adını verdiği tablet bilgisayarı hem tablet hem dizüstü bilgisayar görevini üstleniyor. Windows 10 Pro işletim sistemini kullanan bilgisayar özellikle Surface Book cephesi için ciddi bir rakip olarak kabul ediliyor.

Porsche Design BOOK ONE’ın tasarımı kadar kaputun altı da iddialı. Intel i7-7500U (3.5GHz)’yu kullanan bilgisayarın RAM belleği 16 GB’a kadar yükseltilebiliyor ve 512 GB SSD depolama birimi kullanıyor. USB Type-C girişleriyle dikkat çeken bilgisayarın 13.3 inç büyüklüğünde ekranı QHD + IPS olarak geliştirilmiş, 3200 x 1800 çözünürlüğe sahip.

Değim yerinde olursa tam bir öküz parası (ya da iki tane de olabilir) değerindeki Porsche Design BOOK ONE, Nisan ayında ilk durağı Almanya olacak şekilde satışa sunulacak. Daha sonradan 15 ülkenin mağazalarında kendine yer bulacak olan Porsche Design BOOK ONE’un satış fiyatı düşünülecek olursa gerçekten kısıtlı bir kitlenin dikkatini çekeceği düşünülüyor.

Porsche Design’in öküz parası değerideki BOOK ONE tablet bilgisayarı sizce ederinin bilgisayarı mı dersiniz?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al