wmaraci reklam

Samsung’un Yeni Patenti Katlanabilir Telefon Galaxy X

Samsung’un yakın zamanda aldığı bu patent gelecekteki telefon tasarımları için Samsung’un iddialı fikirleri olduğunu bize gösteriyor. Güney Koreli üreticinin patlayan ve geri çağırılan telefonlardan sonra katlanabilir telefon fikrini ikinci kez düşünmesi gerekebilir. Samsung Nisan ayında katlanabilir telefon patentinin dosyalarını Kore Fikri Mülkiyet Ofisi (Korean Intellectual Property Office) ile hazırladıklarını bildirmişti. Yapılan bu patent başvurusu bir Alman bir websitesi olan Galaxy Club tarafından yakalandı.

Dokümanlar bize telefonun eski günlerdeki kapaklı telefonlar gibi katlanabileceğini, bununla birlikte ekranın da katlanacağını gösteriyor. Cihazın yarı otomatik olarak katlanıp açılabilecek bir özelliğe sahip olacağı dosyalarda tanımlanmış. International Business Times UK. İnternet sitesinin yaptığı açıklamaya göre patent içerisinde telefon katlandığında aktif olabilen ikinci bir ekranın da bulunacağı belirtilmiş.

Patent bize Samsung Galaxy X projesinin bir gerçek olduğunu gösterse de yapılabileceğine kesin gözüyle bakamıyoruz ama en azından Samsung’un kendini güncel tuttuğunu ve katlanabilir telefonlar konusunda çalışmalara devam ettiğini söyleyebiliriz.

Galaxy X ‘in 2017 yılında çıkacağı düşünülüyor. Samsung şu an için Galaxy S8 hazırlıklarına devam ederken bir yandan da Note 7 felaketinin altından kalkmaya çalışıyor. Galaxy X katlanabilir telefon projesi, patlama olaylarından sonra şirketin ihtiyaç duyduğu ilgi artışını sağlayabilecek mi bu da merak konusu.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al